Forum » Pomoč in nasveti » Med particiranjem Ugasnu PC. Zdej ne vidim diska. POMAGAJTE,ojoj, pomagajte !
Med particiranjem Ugasnu PC. Zdej ne vidim diska. POMAGAJTE,ojoj, pomagajte !
cortez ::
S Particion Magicom 8.01 sem hotu združit 2 pariciji (1 prazna 900MB in ena polna 62GB)
Med samim postopkom je šlo ful počas tko da sem zaprl program.
ko ponovno zažemem Winse, mi ni najdlo več E paricije. Ko pa sem zagnal PM 8 mi javi, da moram dat neki recovery. Vse to je trajal 10 ur in neč in ni nič nrdil.
disk mam takole :
mam samo en disk 80GB
C 1 GB
d 10 GB
E: 900MB
skriti e: 62 GB (v nalovu particije je particion magic recovery) al neki takega podobnega)
F:2,3GB
vse je v fat 32
Pol sem dol snel Get data back 2.25 za FAT mi je najd neki fajlov , na stopnji 4 pa mam rumeno barvo v GDB, kar naj bi predstavljalo kao 80% diska.
neki fajlov sm tud rešu. eni rešeni pa ne delajo. Bi rad, da bi mi Winsi spet spoznal E sedaj skriti.
Kako bi zdej jst lahk aktiviru spet ta E skriti disk (PM javi, da je pršlo do prekinitve, dam naprej, mi pa zmrzne)Kva nrdit?
A je keri boljši program od Get data back (easy recovery al kej podobnega?)
Lepa hvala za odgovore,
lp
cortez
Med samim postopkom je šlo ful počas tko da sem zaprl program.
ko ponovno zažemem Winse, mi ni najdlo več E paricije. Ko pa sem zagnal PM 8 mi javi, da moram dat neki recovery. Vse to je trajal 10 ur in neč in ni nič nrdil.
disk mam takole :
mam samo en disk 80GB
C 1 GB
d 10 GB
E: 900MB
skriti e: 62 GB (v nalovu particije je particion magic recovery) al neki takega podobnega)
F:2,3GB
vse je v fat 32
Pol sem dol snel Get data back 2.25 za FAT mi je najd neki fajlov , na stopnji 4 pa mam rumeno barvo v GDB, kar naj bi predstavljalo kao 80% diska.
neki fajlov sm tud rešu. eni rešeni pa ne delajo. Bi rad, da bi mi Winsi spet spoznal E sedaj skriti.
Kako bi zdej jst lahk aktiviru spet ta E skriti disk (PM javi, da je pršlo do prekinitve, dam naprej, mi pa zmrzne)Kva nrdit?
A je keri boljši program od Get data back (easy recovery al kej podobnega?)
Lepa hvala za odgovore,
lp
cortez
- spremenil: cortez ()
boych ::
PC inspector file recovery, je free pa men je že uspelo rešit ene par zgubljenih file-ov.
probaj !D]
probaj !D]
2tiLen ::
Zalaufi Partition magic pa določi particijam črke pogonov... men po združevanju ni prepoznalo particije... pa je bilo treba samo določiti črko particiji...
LP
Tilen
LP
Tilen
sloxl8 ::
Tista partition magic particija je nekaksna zascitena/zaklenjena particija, ki jo PM izdela v primeru crasha.
Resis jo tako, da zazenes PM s pomocjo rescue diskov (ce jih nimas, si najebal - oziroma, jih poskusi narediti na enem drugem racunalniku), nato gres v prompt (zapustis PM) in zazenes program PTedit. Tam lahko nato to "zaklenjeno" particijo spremenis nazaj v FAT32 ali karkoli ze mas. Res se pa zna zgoditi, da ti bodo sli kaksni podatki po gobe.
Resis jo tako, da zazenes PM s pomocjo rescue diskov (ce jih nimas, si najebal - oziroma, jih poskusi narediti na enem drugem racunalniku), nato gres v prompt (zapustis PM) in zazenes program PTedit. Tam lahko nato to "zaklenjeno" particijo spremenis nazaj v FAT32 ali karkoli ze mas. Res se pa zna zgoditi, da ti bodo sli kaksni podatki po gobe.
sloxl8
sm probu nrdit ku mi praviš ti, ma mi potem naredi eno celo samo particijo.
Torej združi vse particije razen c:
kakšna ideja?
lp
cortez
sm probu nrdit ku mi praviš ti, ma mi potem naredi eno celo samo particijo.
Torej združi vse particije razen c:
kakšna ideja?
lp
cortez
P.S kupil novi disk 160 GB
preko GET data back prenesu 50 GB, vendar nek file-i so pokvarjeni.
a se to da kako popravit, saj za avi datoteke me zanima predvsem.
hvala za odg,
cortez
preko GET data back prenesu 50 GB, vendar nek file-i so pokvarjeni.
a se to da kako popravit, saj za avi datoteke me zanima predvsem.
hvala za odg,
cortez
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BOOT na disku je šol..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1464 (1089) | boula |
» | Izbrisana particijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1508 (1508) | Boky |
» | E: je izginil kdo bi vedel kam???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1720 (1401) | Keyser Soze |
» | Particion Magic Rescue Disk na CD + bottable CDOddelek: Pomoč in nasveti | 1164 (1076) | @ljash |
» | Nujno! Na pomoč - problem z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1014 (822) | |OzbY| |