Forum » Pomoč in nasveti » Error 983 pri izdelavi nove praticije v win xp
Error 983 pri izdelavi nove praticije v win xp
pvito ::
Zdravo!
Prvič sem se lotu delat particije na disku in sicer s partition magicom 8.0, ni mi jasno, kakšna je razlika med primary pa logical partition, ter ko se win na novo zažene, u novimi nastavitvami, je proces ustavljen, zaradi "Errorja 983" - a kdo kaj ve o tem?
Prvič sem se lotu delat particije na disku in sicer s partition magicom 8.0, ni mi jasno, kakšna je razlika med primary pa logical partition, ter ko se win na novo zažene, u novimi nastavitvami, je proces ustavljen, zaradi "Errorja 983" - a kdo kaj ve o tem?
pvito ::
V bistvu mi nikakor ne uspe narediti nove particije znotraj win xp...v disk managerju ni nobene opcije za naredit novo praticijo..ne vem kako..al jo le jaz ne vidim no potem je tu še partition magic, s katerim pa pride do omenjenega errorja v prejšnjem postu. Nekaj je narobe pa ne vem kaj.
Koci ::
očitno si nekaj pomešal pri določitvi primary in logical diskov. Kot primary moraš vedno izbrat tisto partiticijo z katere ti bota sistem.
Če ti piše erro ti ostane le še, da na novo naložiš windowse.
Če ti piše erro ti ostane le še, da na novo naložiš windowse.
Panta rei!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | polovica diska manjkaOddelek: Strojna oprema | 813 (600) | nsa_ag3nt |
» | Win7 se noče zagnatiOddelek: Pomoč in nasveti | 1100 (1035) | killa bee |
» | Sprememba aktivne particijeOddelek: Operacijski sistemi | 1038 (812) | Oldi |
» | PODATKI SO ŠLI z diskaOddelek: Programska oprema | 2636 (2179) | amigo_no1 |
» | E: je izginil kdo bi vedel kam???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1720 (1401) | Keyser Soze |