Forum » Programska oprema » Nov virus??
Nov virus??
antonija ::
Vceri in dons sm dobu ze neki mailov od neznanih posiljateljev in vsi attachementi so velki 24k. A kdo kej ve ce je spet kaksen nov virus zuni?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
LoneWolf ::
Seveda. W32.Netsky.D je zadnja atrakcija. Spet po par tisoc dnevno zadnja dva dni, pa tudi Baglov je se vedno veliko.
Highlag ::
Virusi dobivajo zadnje čase podmladek hitreje, kot uspejo AV hiše spisat cepiva.
Danes sem po več kot 10 letih spet "slišal" virus. Uporabil je piskač v računalniku za nekakšno piskanje. (Na srečo ne na mojem)
Danes sem po več kot 10 letih spet "slišal" virus. Uporabil je piskač v računalniku za nekakšno piskanje. (Na srečo ne na mojem)
Never trust a computer you can't throw out a window
Vikking ::
jah potemtakem tudi lek pa pliva pa ostale farmacevtske družbe izdelujejo viruse in zdravila!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik crknil sredi delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2282 (1848) | Duhec |
» | RIAA terja zaprtje LimeWiraOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 8253 (6625) | bluefish |
» | Kateri antivirusni program naj izberemOddelek: Programska oprema | 9464 (8411) | bluefish |
» | 80 odstotkov domačih računalnikov okuženih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5904 (5904) | MrStein |
» | HELP!!! VIRUS!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1045 (920) | l0wc4 |