Forum » Hlajenje in modifikacije » Naj mi nekdo najde načrt za vodni blok
Naj mi nekdo najde načrt za vodni blok
Huey P ::
Lepo bi prosil, da bi mi nekdo na netu poiskal načrt za vodni blok. Načrt naj bo tak narisan, da ga bo lahko, tisti, ki bo ga izdelal, lahko pregledno videl kak se to naredi!
Hvala!
Po možnosti je tak;
Hvala!
Po možnosti je tak;
..::DOOM III: The Legacy::..
- spremenil: Huey P ()
Bungee- ::
In zakaj ne das "izdelovalcu" kar tiste slike, ki si jih prilepil spodaj ??? Sicer pa imas na sliki ze vse narejeno zdaj to samo se na papir v pravih dimenzijah narises pa kotiras (ce je potrebno) pa je !
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
frudi ::
right-click na sliko, pa izberi properties...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Slike sem dobil tule! Rabil pa načrt, ker bom verjetno enemu dal, ki še ni izdeloval tega pa, da bi bolje videl kaj sploh hočem...
das_frik ::
Lahk pa temu tipu tut mail posles pa ti bo nazaj poslal orginal nacrt v AutoCad, jaz sem ga lepo prusu pa mi je poslal, mail pa je dechaume@imft.fr
DrSergioDJ ::
Pretorjanc : a sm ti slučajno jest to kdaj prek ircab poslal ? Ker točno to sliko sm dobu od enga Francoza, k je na kr eni strani kr nekjer neki govoru, da je naredu ubitačan dizajn in da mu bo zdej garant bolj hladil. Pa sm mu pisu email, pa mi je te slike ( v zipu ) poslal. Sej, blok ga sekne, sam, ne vem no, po mojem mnenju un sredinski zidek v kanalčku ni potreben.
...
Pretorijanec ::
Niti ne. Sicer je model res od Francoza s katerim si se ti pogovarju, ampak skico sem našel na overclockers.com. Vsi, ki imate KAKERŠNEKOLI načrte za waterblock mi jih prosim pošljite mail.Hvala. P.S. A kdo ve, kje lahko dobim freewere program za gledat CAD skice? Pe dejte mi prosim natančn URL.
Ta slika je kar kul, samo jaz bi rabil tako načrt. Tako, da bi tipu dal in, da bi on lahko naredil blok iz tistega.
Se pravi, da rabim načrt [pa čim večji].
Se pravi, da rabim načrt [pa čim večji].
Pretorijanec ::
morphling1 ::
Autocad , fantje
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
DrSergioDJ ::
ja, Autocadom jest ga na srečo mam ker, da bi ker drugi program odpiru, pa ne bi vedu
...
Če kdo najde program, ki bi odprl dwf. in dwg. fajle, naj mi sporoči kje ga dobim!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SketchUp zastonj! (potem, ko je proizvajalca, @last software, kupil Google) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 15485 (11812) | Company |
» | pomoč pri AUTOCADUOddelek: Pomoč in nasveti | 1897 (1833) | nonenone |
» | Rabil bi načrte za CPU / GPU blok ! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4717 (3896) | steev |
» | Plexi ohišje načrt!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2218 (1763) | OZZY |
» | vodni blokOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2274 (1534) | OZZY |