Forum » Loža » JUTRI PA SPET ŠOLA!
JUTRI PA SPET ŠOLA!
tejo ::
A misliš, da sem mi da tečt kokr norcu. No mogoče, če bi za mano tekel kmet z vilami, potem bi bil prvi.
Tomi ::
Luni: ja, šele sedaj. Sicer naj bio bilo že malo prej, samo se je eden od absolventov ubil s kolesom v Tivoliju ( etanol in kolo ne gresta skupaj ), pa je bilo prestavljeno.
Sicer bomo pa lahko še dolgo bruci, glede na vse uradne in neuradne pogoje ( hm, absolventka? )
Sicer bomo pa lahko še dolgo bruci, glede na vse uradne in neuradne pogoje ( hm, absolventka? )
metrodusa.blogspot.com
Dr.Miha ::
tejo:Na iskri je kuper dolg 2600 metrov....najbolj peklenski del je tisiti ob cesti...na polovici proge sm mu cajt 6 min in 10 sekund potlej sm si pa gleženj zvil in sm se do cilja vleku celih 13 minut.....
Za domovino z Nintendom naprej!
tejo ::
1. 2600 m?
2. res se najbolj vleče tisti del ob cesti. Ko enkrat prideš do picerije, si pa že vsega rešen... Ko prideš...
2. res se najbolj vleče tisti del ob cesti. Ko enkrat prideš do picerije, si pa že vsega rešen... Ko prideš...
Dr.Miha ::
robo: 6 min 10 sekund+13 min pa dobiš moj cajt
Tejo:s kerga klasa pa si?
Tejo:s kerga klasa pa si?
Za domovino z Nintendom naprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa: 1. september (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8133 (4785) | misek |
» | prvi šolski dan 2006 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8538 (6511) | ;-) |
» | Katere šole imajo slab glas?? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15187 (13396) | OmegaBlue |
» | Pa kaj si nor kolko je snega :) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5650 (4447) | bodom |
⊘ | Konkurenca slo-techa? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 13436 (10106) | Elemen_T |