Forum » Zvok in slika » V videotekah samo DVD kopije na 4,7 GB medijih?
V videotekah samo DVD kopije na 4,7 GB medijih?
sparklyslo ::
Sem šel v lokalno videoteko in bil presenečen. DVD film je bil amatersko prekovpirana kopija.
Moram priznati, da si do sedaj nisem izposodil DVD filma iz videoteke
Zanima me ali imajo vse videoteke DVD filme kopirane - torej da ne izposojajo originalov,
ali pa sem samo jaz naletel na takšno videoteko. Ker so kopije na 4,7 GB medije, je kvaliteta bistveno slabša od originala (ob prehodih sekvenc, razne horizontalne motnje - kot da bi gledal slabo vzdrževano VHS kaseto).
Moram priznati, da si do sedaj nisem izposodil DVD filma iz videoteke
Zanima me ali imajo vse videoteke DVD filme kopirane - torej da ne izposojajo originalov,
ali pa sem samo jaz naletel na takšno videoteko. Ker so kopije na 4,7 GB medije, je kvaliteta bistveno slabša od originala (ob prehodih sekvenc, razne horizontalne motnje - kot da bi gledal slabo vzdrževano VHS kaseto).
Cveto ::
Ne, v vseh videotekah, kjer sem bil, so imeli samo originalne medije!
Verjetno se je v tej tvoji videoteki originali medij uničil, ali pa sploh nimajo licenece za ta film. Tudi če imajo licenco, ne smejo izposojat kopij, ker mora bit film predstavljen v originalni obliki, se pravi nekompresiran in z vsemi dodatki!
Zamenjaj videoteko!
Verjetno se je v tej tvoji videoteki originali medij uničil, ali pa sploh nimajo licenece za ta film. Tudi če imajo licenco, ne smejo izposojat kopij, ker mora bit film predstavljen v originalni obliki, se pravi nekompresiran in z vsemi dodatki!
Zamenjaj videoteko!
sparklyslo ::
Hvala, sem že mislil, da sem edini v deželici tej, ki si je izposodil DVD v videoteki
Naslednjič bom zahteval original, če ga ne dobim, bom zamenjal videoteko. Bom videl, kaj
bodo rekli...
Naslednjič bom zahteval original, če ga ne dobim, bom zamenjal videoteko. Bom videl, kaj
bodo rekli...
Hypno ::
Če ne gre ravno za nekakšno za-vogalom-odprto-barako, ampak registrirano dejavnost jim tudi kak inšpektor ne bi narobe hodu za "dvig" in kontrolo kvalitete
P.S. pridobitna dejavnost (kar izposojevalnica je) ---> licence so licence (kar pa na ovitkih piše pa itak noben ne bere).
P.S. pridobitna dejavnost (kar izposojevalnica je) ---> licence so licence (kar pa na ovitkih piše pa itak noben ne bere).
Great are mysteries of the mind ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hypno ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna videoteka iTIVI v stečaju (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 19977 (15911) | OldSkul |
» | Kateri DVD medij?Oddelek: Kaj kupiti | 1510 (1203) | SloMusty |
» | Ali yamada 6600 res ne bere...Oddelek: Kaj kupiti | 1852 (1624) | joze |
» | izposoja DVDOddelek: Sedem umetnosti | 2327 (1806) | Han |
» | 1. Regija DVD - pa paOddelek: Loža | 2120 (1789) | Mr.B |