Forum » Loža » 1. Regija DVD - pa pa
1. Regija DVD - pa pa
BlackHole ::
Danes pridem v videoteko v MB, pa vidim n pol prazno polico DVD-jev. Vprašam, kaj je zdaj to, ja ni več dovoljeno.
PaJo ::
aja??
nebo vec regija 1 filmov??? kaj bomo pa gledali?
Meni se zdi ta regijska zascita ena velika beedarija
nebo vec regija 1 filmov??? kaj bomo pa gledali?
Meni se zdi ta regijska zascita ena velika beedarija
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
whatson ::
Baje, da ne bo več dovoljena izposoja DVD filmov regije 1, dočim bo regija 2 še naprej aktivno izposojana
sicer se pa veliko DVD-tek ne drži tega...
bom znal o tej temi kaj več jutri povedat, ko vprašam mal o tem frenda, ki ima videoteko
sicer se pa veliko DVD-tek ne drži tega...
bom znal o tej temi kaj več jutri povedat, ko vprašam mal o tem frenda, ki ima videoteko
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
_fim_ ::
regia1-regia2.... tole me pa mal zanima. Dj naj nekdo razloži keri filmi spadajo v kero regijo... pa tako....
JLP ::
To z regijami gre nekak tko. Butasti holivudčani so zahteval, da se svet razdeli na regije, USA recimo spada v 1. regijo, evropa pod drugo in tako dalje. Je ene 7 al kuk regij. To so pa zato nardil da bi se ena regija prodajala samo na določenem območju sveta drugje se pa neb smela. S tem naj bi mel večjo kontrolo nad pirati. Tko recimo regije 1 u Sloveniji sploh neb smel bit. Ne u videotekah ne u trgovinah. Ampak ldem gre to že počas na jetra in se na to sploh ne požvižgajo. Itak se mi zdi to ena velka bedarija k sam zavira razširjanje DVDjov. Nekej podobnga kot CSS na DVDjih. Teli holivudčani so čist prtisneni sam da bi čimveč obral ldi pa nč druzga.
Live long and prosper!
Mr.B ::
Pa ponavadi so Regia -1 prej v videotekah kot v Kolosoju , Kolosej mora služiti.
Regia -1 je ponavadi manj cenzurerani , malo druge zadeve so gor. Sem primerjal kar nekaj enakih filmov z Regije-1 ter Regije -2 pa se razlikujejo tako po dolžini kot po vsbini dodatkov.
Regia -1 je ponavadi manj cenzurerani , malo druge zadeve so gor. Sem primerjal kar nekaj enakih filmov z Regije-1 ter Regije -2 pa se razlikujejo tako po dolžini kot po vsbini dodatkov.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Evo glede infota za regije poglej tale page, mas eno lepo svetovno mapo kako je svet na regije razdeljen:
DVD Regije
DVD Regije
ahac ::
Naša vlada pa sprejema take zakone, ker je očitno mnenja, da so jo volili holivudski studiji in ne slovenski gledalci.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
OZZY ::
Ma sam da bomo hendikepirani. Pa kaj če majo tukaj tudi regijo1. Pač sigurno se odzadi skriva kaj več in je povezano z denarjem. Zarota vlade proti uporabikom.
Go with the flow.
uf...
sem lih od frenda videotekarja prišel...
zadeva je takšna: od 1.junija se ne smejo prodajat/izposojat nobeni filmi regije 1.
Tip jih je že spravil iz polic v škatlo in dal pod mizo... "pod pultom" se bo itak vse naprej prodajalo:)
Kakor sem pa tudi slišal, pa če naročiš DVD regije 1 iz amazona, ti (po novem) baje zaračunaljo 100% carino...
ve kdo kaj več o tem?
sem lih od frenda videotekarja prišel...
zadeva je takšna: od 1.junija se ne smejo prodajat/izposojat nobeni filmi regije 1.
Tip jih je že spravil iz polic v škatlo in dal pod mizo... "pod pultom" se bo itak vse naprej prodajalo:)
Kakor sem pa tudi slišal, pa če naročiš DVD regije 1 iz amazona, ti (po novem) baje zaračunaljo 100% carino...
ve kdo kaj več o tem?
ha???
100% carine, kaj so zmesani, se bo treba poznimat
100% carine, kaj so zmesani, se bo treba poznimat
Binji ::
Sam regija 2 da bo? Finuuuuuu... celo 3 filme si bomo lahko pogledali!
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Freak ::
Sej itak vsi dobri filmi prvo pridejo n v regiji 1, pol pa če se američanom sprdne naredijio še regijo 2, ki je za evropo
ahac ::
Proti tem bi blo treba organizirat DEMONSTRACIJE ne pa proti Bushu!
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
kuzifix ::
Ja. tko je to ... s 1.6. kao ni vec dovoljeno prodajanje regije 1 ... Izposoja pa itak kao ni bla dovoljena nikol, razen pod pultom. Je pa res da se je stanje kar se tice regije 2 rahlo izboljsalo, pa se cene so nizje tako da ... Bomo vidl kaj bo prinesla prihodnost.
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.
seveda bo k večji uporabi regije 1 prispevali tudi slovenski podnapisi. Približno 30 filmov regije 2 ima že slovenske podnapise.
Isto je bilo z WHSi... dokler ni bilo slovenskih podnapisov je bilo "piratstvo" kar precej razširjeno, ko pa so prišli na dan slovenski podnapisi pa so ljudje vedno raje posegli po njih.
Isto je bilo z WHSi... dokler ni bilo slovenskih podnapisov je bilo "piratstvo" kar precej razširjeno, ko pa so prišli na dan slovenski podnapisi pa so ljudje vedno raje posegli po njih.
ThARippA ::
A kdo ve kolikšen je sedaj davek na Regijo 1 ker sem ravno mislil naročiti TigraZmaja in Traffic?
ThARippA ::
A kdo ve koliko sedaj znaša davek na Regijo 1 ker sem ravno z deepdiscountdvd.com hotel naročiti par filmov??
MTB ::
Davčni stopnji v SLO sta samo 2 in to je 8 ter 19%. Kolikor jaz vem ti ne morejo kar tako davka dodat na DVD.
RS
RS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | naročanje prek amazonaOddelek: Omrežja in internet | 4547 (4344) | BigFoot |
» | Kako gledati DVD filme! Heeelpppp?!Oddelek: Strojna oprema | 1798 (1594) | MTB |
» | DVD trgovineOddelek: Sedem umetnosti | 1630 (1501) | Tr0n |
» | Ja, saj vem, še en DVDOddelek: Novice / Nova vsebina | 1790 (1790) | Nemelk |
» | problem z regijo 1Oddelek: Zvok in slika | 1081 (1006) | matevzm |