Forum » Zvok in slika » TV OUT kvaliteta
TV OUT kvaliteta
gergo ::
Pozdravljeni!
Mislim si sestaviti novi računalnik, ki ga bom predvsem uporabljal za gledanje Divx-ov in
digitalne satelitske preko Skystar2 kartice.
Zato me zdaj zanima katero grafično kartico nabavit
da bo prikazala čimboljšo sliko na TV.
V mislih imam nabavit Matrox G450,ki naj bi imela zelo kvaliteten TV izhod.Zanimajo me pa tudi alternative(RADEON,GForce..).
Torej prosim za predloge.
Mislim si sestaviti novi računalnik, ki ga bom predvsem uporabljal za gledanje Divx-ov in
digitalne satelitske preko Skystar2 kartice.
Zato me zdaj zanima katero grafično kartico nabavit
da bo prikazala čimboljšo sliko na TV.
V mislih imam nabavit Matrox G450,ki naj bi imela zelo kvaliteten TV izhod.Zanimajo me pa tudi alternative(RADEON,GForce..).
Torej prosim za predloge.
laibachnsk ::
Mislim da sedaj imajo skoraj vse kvaliteten tv out izhod.Mislim da ni nobene razlike.Jest imam GF ti 4200
128 mb in imam čist v redu sliko.
128 mb in imam čist v redu sliko.
CaqKa ::
če ne misliš igerc špilat potem ostani na matroxu.. čeprav menim da je v zgornjem postu tudi že počasi dosti resnice...
če vzameš kartico kakega ne tajvanske proizvajalca je verjetno tv out že kar zelo solidno naret.
če vzameš kartico kakega ne tajvanske proizvajalca je verjetno tv out že kar zelo solidno naret.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Svetujte strokovnjaki!Oddelek: Kaj kupiti | 1523 (1137) | nodes |
» | Poznavalci Matrox-a G550Oddelek: Strojna oprema | 1041 (927) | Realman |
» | Katero grafično???Oddelek: Kaj kupiti | 995 (804) | ChiefThunder |
» | Grafična kartica z kvalitetnim Tv izhodomOddelek: Kaj kupiti | 1422 (1242) | G[e]c |
» | Gledanje DVD filmov na TV izhoduOddelek: Zvok in slika | 2813 (2377) | buhica1 |