Forum » Strojna oprema » next generation grafične
next generation grafične
Alex ::
Hmm.. zdej mamo na trgu grafikulje, ki podpirajo DX 9
Kaj lahko pričakujemo v prihodnje?
Oz. da refraziram vprašane... a bom kmal po tem, ko bom kupu 9800 PRO obžaloval, ker bojo cene FUL padle.. itak bojo z vstopom v EU, sam vseen me zanima..
aja .. www.peluga.at .. Sapphire ati 9800 PRO 128 MB pride 224€
www.dinodj.com pa jo prodaja za 230€ .. pa pri nas je .. Drugače sem jo videl najceneje pri mlacom-u za 75k sit.
Kaj lahko pričakujemo v prihodnje?
Oz. da refraziram vprašane... a bom kmal po tem, ko bom kupu 9800 PRO obžaloval, ker bojo cene FUL padle.. itak bojo z vstopom v EU, sam vseen me zanima..
aja .. www.peluga.at .. Sapphire ati 9800 PRO 128 MB pride 224€
www.dinodj.com pa jo prodaja za 230€ .. pa pri nas je .. Drugače sem jo videl najceneje pri mlacom-u za 75k sit.
Go AMD Go!
Alex ::
aja.. pol je pa spustu ceno .. predvčerajšnim je blo še 230..
pa Peluga je tut spustila ceno na 221.99 ,-€
Pravi, da je garancija 1 leto in da jo uveljavljaš pri njemu! (mail)
Cene padajo k letošnji sneg sam, da so dobrodošli padci!
pa Peluga je tut spustila ceno na 221.99 ,-€
Pravi, da je garancija 1 leto in da jo uveljavljaš pri njemu! (mail)
Cene padajo k letošnji sneg sam, da so dobrodošli padci!
Go AMD Go!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alex ()
boštjan ::
o dinodj,je bilo že dosti govora in smo takrat prišli do sklepa,da se ne splača kupovat,ker nikdar ne veš če ti bo sploh uveljavljal garancijo.raje si pri pelugi kupte
Caligula ::
Jaz mam z svercerji same dobre izkusnje. So mi menjali se digitalni foto, ki mi je padel po tleh in je sel digitalni fokus,..
Samo novega mi je prinesel. Imel sem ga ze 10 mesecev.
Pa nasploh, do zakona do 8 dni za vrnitev sem raje nabavljal pri njih. So vsaj vedno kar novo stvar prinesli, ce je kaj crknilo. Pa zacuda ni skoraj nic crknilo ali pa je po moji krivdi
Ponavadi se te tipi ne zajebavajo in zrihtajo stvari tako kot je bilo dogovorjeno.
Sam sem kupil ze kakih 10 drazjih elektronskihizdelkov od takih tipov in nikoli problemov.
So bili dolgo bolj zanesljivi od slovenskih trgovcev, ki je garancijskem roku tri tedne mlel preden je kaj zamenjal....
Kej takega kot se dogaja nekomu tu z Sony TVjem se recmo tam ne dogaja. Tam ti pripelje drugega. Ne pa, da te servis nateguje v ...
Samo novega mi je prinesel. Imel sem ga ze 10 mesecev.
Pa nasploh, do zakona do 8 dni za vrnitev sem raje nabavljal pri njih. So vsaj vedno kar novo stvar prinesli, ce je kaj crknilo. Pa zacuda ni skoraj nic crknilo ali pa je po moji krivdi
Ponavadi se te tipi ne zajebavajo in zrihtajo stvari tako kot je bilo dogovorjeno.
Sam sem kupil ze kakih 10 drazjih elektronskihizdelkov od takih tipov in nikoli problemov.
So bili dolgo bolj zanesljivi od slovenskih trgovcev, ki je garancijskem roku tri tedne mlel preden je kaj zamenjal....
Kej takega kot se dogaja nekomu tu z Sony TVjem se recmo tam ne dogaja. Tam ti pripelje drugega. Ne pa, da te servis nateguje v ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Caligula ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakupovanje v DinoDj (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 21647 (10110) | ponky |
» | Katero grafično do nekje 60kSIT?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5929 (4061) | Dr_M |
» | HIS Excalibur Radeon 9800 Pro 128 Mb ICE-QOddelek: Kaj kupiti | 1076 (849) | Caligula |
» | Nabava digitalca preko neta z drugih držav ?!?Oddelek: Kaj kupiti | 1045 (961) | Caligula |
» | A se splača kupiti Sapphire Radeon 9800 PRO 128MB za 53.088 SIT? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3992 (2901) | Stayerc |