Forum » Kaj kupiti » Ali se splača kupiti???
Ali se splača kupiti???
Huey P ::
Ali se splača kupiti Creative GeForce Annihilator 32 Mb SDR za okrog 20.000 SIT???
..::DOOM III: The Legacy::..
asPeteR ::
Geforce2 MX-a dobiš dost pod 20Ksit; če ga pa še naviješ pa je celo ''hitrejši'' kot geforce!
StarY ::
dokaj nehvaležno vprasanje:
razlika:
GF1
480 Mpix/s
480 Mtex/s
15 M triangles/s
GF2MX
350 Mpix/s
700 Mtex/s
21 M triangles/s
Bi reku, da je v starejsih igrah GF1 hitrejsi od GF2MX (ker so uporalbjale manj texslov)!
razlika:
GF1
480 Mpix/s
480 Mtex/s
15 M triangles/s
GF2MX
350 Mpix/s
700 Mtex/s
21 M triangles/s
Bi reku, da je v starejsih igrah GF1 hitrejsi od GF2MX (ker so uporalbjale manj texslov)!
ChiefThunder ::
Mislim, da je hirejši prvi, zaradi 128 bitnega vodila.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
ChiefThunder;
Daj povej mi ali se splača kupi GF256 za cca 20k ???
Pa GeForce ma 256 bitno vodilo (koker jaz vem).
Daj povej mi ali se splača kupi GF256 za cca 20k ???
Pa GeForce ma 256 bitno vodilo (koker jaz vem).
Paramedic ::
Koker pa js vem imajo vsi geforci razen creativov (ki ga želiš kupit - 64 bitno) - 128 bitno vodilo. vendar ima creativov ddr ram, tako da je skoraj vseeno. ampak NOBEN geforc 2 rabljen ni vreden 20k (razen mogoče s TV outom)
End transmission.
Quake ::
NE!
Geforca 1 se danes ne splaca vec kupovati! To pa zato, ker so MX-i ze tako nesramno poceni.
za 23.000 SIT dobis ze MX-a, ki ima vec funkcij in je sploh veliko naprednejsi od Geforca 1 SDR.
Jaz ti svetujem, da ne kupi, da se ne bos opekel!
Geforca 1 se danes ne splaca vec kupovati! To pa zato, ker so MX-i ze tako nesramno poceni.
za 23.000 SIT dobis ze MX-a, ki ima vec funkcij in je sploh veliko naprednejsi od Geforca 1 SDR.
Jaz ti svetujem, da ne kupi, da se ne bos opekel!
StarY ::
se najvecja razlika med GF1 in GF2MX je v porabi, saj prvi porabi celih 16W, drugi pa sam 4W!
Ce pa bi izbiral bi kupu rajsi GF1 DDR, kot pa GF2MX!
Razlika v visjih resolucijah je ocitna (okol 20-30% v prid GF1 DDR)!
Ce pa bi izbiral bi kupu rajsi GF1 DDR, kot pa GF2MX!
Razlika v visjih resolucijah je ocitna (okol 20-30% v prid GF1 DDR)!
Quake;
Kje dobim GF2 MX za 23k. Pri Mlacomu ga več nimajo, majo samo PCI verzijo in MX 64 Mb...
Kje dobim GF2 MX za 23k. Pri Mlacomu ga več nimajo, majo samo PCI verzijo in MX 64 Mb...
DrSergioDJ ::
Recimo JAE ga ma na ceniku, za 26k ga dobiš pri Megahitu , drgač pa mal oglasnik poglej, al pa po netu po malih oglasih pobrski, se po 20k in manj prodajajo
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Seznam starejsih grafičnih kartic - Katero izbrati?Oddelek: Kaj kupiti | 1652 (1184) | CaqKa |
» | GF1 nice price :) (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5260 (4565) | Shadowman-x |
» | Kdo ve kaj o teh graficnik kartahOddelek: Strojna oprema | 1832 (1526) | ABX |
» | Geforce 2 GTS 64 MB od podjetja YUAN?Oddelek: Zvok in slika | 1548 (1117) | cyc |
» | What kind of a grafična???Oddelek: Zvok in slika | 1162 (956) | abcde7 |