Forum » Operacijski sistemi » KDE "bližnjice"
KDE "bližnjice"
Sims ::
Zdravo,
Imam KDE in sem prijavljen kot navaden USER. Naredim na namizju par "bližnjic" do programov ... Stvar je sledeča, če hočem spremenit sliko ikone ali spremenit ime "bližnjice" mi reče, da nimam teh pravic. Torej kako preklopim na SU način ali kaj podobnega ... ?
HVALA.
LP,
Sims
Imam KDE in sem prijavljen kot navaden USER. Naredim na namizju par "bližnjic" do programov ... Stvar je sledeča, če hočem spremenit sliko ikone ali spremenit ime "bližnjice" mi reče, da nimam teh pravic. Torej kako preklopim na SU način ali kaj podobnega ... ?
HVALA.
LP,
Sims
Sims ::
Slackware in KDE 3.2
aja, še nekaj v prejšnjem KDE sem našel, da lahko nastavljam Monitr in Model Grafične kartice .. v KDE 3.2 pa ne najdem.
aja, še nekaj v prejšnjem KDE sem našel, da lahko nastavljam Monitr in Model Grafične kartice .. v KDE 3.2 pa ne najdem.
Jebiveter ::
Jaz bi na tvojem mestu pogledal ali si ti (tvoj uporabnik) lastnik teh bljiznic. Hkrati poglej ce jih lahko sploh spreminjas (rw- atributi). Sem 99% da je to problem, ceprav se mi zdi cudno, da nimas pravic za write na svojem namizju...
Glede nastavitev v Control Centru... malo so ga preuredili, tako da kr pobrskaj... Glede na moje (vsakdanje) izkusnje z slackom pa se ni dobro igrati z nastavitvami X serverja iz KDEja, raje zeditiraj XF86Config v /usr/X11/*
Glede nastavitev v Control Centru... malo so ga preuredili, tako da kr pobrskaj... Glede na moje (vsakdanje) izkusnje z slackom pa se ni dobro igrati z nastavitvami X serverja iz KDEja, raje zeditiraj XF86Config v /usr/X11/*
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2 linux vprašanji (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3932 (3494) | ShowDown |
» | LINUX za windowsOddelek: Operacijski sistemi | 1642 (1190) | SleepLess |
» | manjka ukaz emergeOddelek: Operacijski sistemi | 1354 (1124) | Brane2 |
» | Kirurški poseg v XOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2392 (2392) | borchi |
» | Moj Kyro, Linux in Frame bufferOddelek: Operacijski sistemi | 1343 (1180) | trot |