Forum » Loža » Kaksen avto vozite?
Kaksen avto vozite?
-valvoline- ::
Fizika pravi, da ti bluziš. Lahko ti slikam prometno, v kateri je napisana teža tiste poamranče 1230 kg. Zmečkljive cone je isti k, obenem ima recimo audi vzdolžno nameščen motor, punto pa prečno - torej ti ga lažje porine skozi požarni zid :P
Pa glede fizike, večja zmečkljiva cona ti ne pomaga baš nešto, če je vredna pol k.
Še 10x bom povedal da je to reklama za reno modus,in se upam stavit da ima volvo pohabljene nosilce šasije. J**es crashteste. Tut če je punto bl varen ga nikol neb fural.Fiat pač,pa še punto povrh. xD.
jype ::
djordjevic> Kakorkoli že, kekci, ki vozijo 100 km/h po prehitevalnem pasu, pa se jim pri tem sploh ne zdi nujno pospešiti, ko vidijo, da se jim približaš (s 130 km/h!), na AC pač ne sodijo, še manj pa so varni udeleženci prometa.
Se strinjam. Nikoli še nisem vozil 100 po prehitevalnem. Sem pa vesel, da takih zelo malo srečam, kadar 100 vozim po voznem :)
djordjevic> Uuu, pa še naravno rešuje. ;(( Malo stereotipov še z moje strani.
Ne, unga z nikljevimi baterijami nočem - tisti z litijevimi pa zna vozit po avtocestah sam, voznik pa lahko tudi zadrema, če se mu ne da vozit.
-valvoline-> Še 10x bom povedal da je to reklama za reno modus
A še vedno drži, da je Modus za potnike varnejši od Volvota 940 in tudi od A4 '96.
Se strinjam. Nikoli še nisem vozil 100 po prehitevalnem. Sem pa vesel, da takih zelo malo srečam, kadar 100 vozim po voznem :)
djordjevic> Uuu, pa še naravno rešuje. ;(( Malo stereotipov še z moje strani.
Ne, unga z nikljevimi baterijami nočem - tisti z litijevimi pa zna vozit po avtocestah sam, voznik pa lahko tudi zadrema, če se mu ne da vozit.
-valvoline-> Še 10x bom povedal da je to reklama za reno modus
A še vedno drži, da je Modus za potnike varnejši od Volvota 940 in tudi od A4 '96.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Varnost je predvsem odvisna od sposobnosti voznika. Če je za volanom neizkušeni butl nič ne pomaga.
-valvoline-> Varnost je predvsem odvisna od sposobnosti voznika. Če je za volanom neizkušeni butl nič ne pomaga.
Neizkušeni butlji so predvsem tisti, ki ne znajo niti lastnih strasti obrzdat, kaj šele poskrbet za manj sposobne okoli sebe.
Neizkušeni butlji so predvsem tisti, ki ne znajo niti lastnih strasti obrzdat, kaj šele poskrbet za manj sposobne okoli sebe.
Vikking ::
WarpedGone je izjavil:
Sploh pa se lahko počiš tudi v vse kaj drugega kot v lažji avto, kje zvezdice niso tko merodajne. Ne zapadit v "kislo grozdje".
Imaš prav.
IvoJan ::
-valvoline- je izjavil:
Fizika pravi, da ti bluziš. Lahko ti slikam prometno, v kateri je napisana teža tiste poamranče 1230 kg. Zmečkljive cone je isti k, obenem ima recimo audi vzdolžno nameščen motor, punto pa prečno - torej ti ga lažje porine skozi požarni zid :P
Pa glede fizike, večja zmečkljiva cona ti ne pomaga baš nešto, če je vredna pol k.
Še 10x bom povedal da je to reklama za reno modus,in se upam stavit da ima volvo pohabljene nosilce šasije. J**es crashteste. Tut če je punto bl varen ga nikol neb fural.Fiat pač,pa še punto povrh. xD.
ferrari je tudi neke vrste fiat. Ga ne bi vozil? :)
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
Ferari je pa res fail od avta. Nobenga isofixa za pamže vozit, še psa težko not stlačiš...
Praktično edina "korist" od takega avtomobila ostane nespremenjena, če brez drobovja stoji na dvorišču.
Praktično edina "korist" od takega avtomobila ostane nespremenjena, če brez drobovja stoji na dvorišču.
Faking nedeljsi voznik :D just kidding!!!
Jst osebno ga ne bi kupil, bi ga pa vozil z veseljem :) f40 mmmmmm...
Jst osebno ga ne bi kupil, bi ga pa vozil z veseljem :) f40 mmmmmm...
PrimozR ::
Ma Ferrari je glih tok japijevski avto, kot VAG v precej nižjem razredu - ima ga skoraj vsak, ki si ga lahko privošči in seveda govori, kako je ta znamka alfa in omega. Če želiš spičiti 200+k € za avto to lahko narediš na veliko hitrejši(npr. Ariel Atom, obenem neprimerno cenejši), bolj eksotičen (jast bi recimo gledal Lambote oz. še kaj druigega), neumen (Korveta? :D), lep (Alfa 8C), itd. način (pick your favourite adjective) :D
joze28 ::
Odpri havbo volvota, notri je polno praznega, odpri havbo Modusa, še luči ne moreš zamenjat.
Če imaš WV ti je sosed nevoščljiv, če imaš avto, ti ni fovš, čeprav sam pri sebi veš da imaš boljši avto.
Če imaš WV ti je sosed nevoščljiv, če imaš avto, ti ni fovš, čeprav sam pri sebi veš da imaš boljši avto.
Mal za hec...
Evo za vse vas ki ste *strokovnjaki*... xD
Torej hipotetično se odpravljam v nakup vozila,zahteve so pač naslednje:
- da je dizel z porabo 5-6l
- da gre na alternativno gorivo
- da ga lahka sam popraulam(kok tok preprost)
- vzdržljivost oz da preverjeno gre najmanj 500.000km
- dostopnost rezervnih delov
- da je max 3kE
Pa da vidim kaj bi vi nabavil.
- da je max 3kE
joze28 ::
biodizel ni alternativno gorivo.
Cviček pa ni homologiran.
Cviček pa ni homologiran.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: joze28 ()
IceIceBaby ::
Če imaš VW in ti je sosed nevoščljiv veš, da imaš kretena za soseda.
Saj vem, da trolaš, ampak vseeno :) Odvisno za kakšne namene ga uporabljaš. Ti vidiš avto kot 100% prevozno sredstvo. Jaz imam avto v prvi vrsti za to, da uživam ko se grem vozit. V slabega pol leta sem naredil 20kkm. Od tega jih je bilo mogoče 5000 takih, ko sem se moral nekam peljati, ostalih 15k pa sem naklepal, ko sem se vsedel v avto in se peljal samo zaradi vožnje. V mojem primeru bi kakšen kul ferrari prišel kar prav recimo.
Ma Ferrari je glih tok japijevski avto, kot VAG v precej nižjem razredu - ima ga skoraj vsak, ki si ga lahko privošči in seveda govori, kako je ta znamka alfa in omega. Če želiš spičiti 200+k € za avto to lahko narediš na veliko hitrejši(npr. Ariel Atom, obenem neprimerno cenejši), bolj eksotičen (jast bi recimo gledal Lambote oz. še kaj druigega), neumen (Korveta? :D), lep (Alfa 8C), itd. način (pick your favourite adjective) :D
pozabil si najpomembnejsega. Nissan GTR!
PrimozR ::
-valvoline- je izjavil:
Mal za hec...
- da je max 3kE
Nič, ker so zahteve glupe. Še več, najavil bi te pri policajih zaradi zahtev po alternativnem gorivu.
Sicer pa Clio? Rezervnih delov ziher ne manjka :P
-valvoline- je izjavil:
Mal za hec...
- da je max 3kE
golf 2.
Piggykiller ::
-valvoline- je izjavil:
Mal za hec...
- da je max 3kE
Audi a4 1.9 tdi :D
-valvoline- je izjavil:
Mal za hec...
- da je max 3kE
golf 2.
že dal skoz xD
WarpedGone je izjavil:
@kst, voziš pa? :)
Si že predstavil svojo lubico tuki?
Mislim, da že. Nimam nič posebnega ali eksotičnega. Citroen DS3 THP, rahlo predelan. Ampak za te naše ovinkaste ceste je super.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
Piggykiller ::
TribesMan ::
IceIceBaby je izjavil:
WarpedGone je izjavil:
@kst, voziš pa? :)
Si že predstavil svojo lubico tuki?
Mislim, da že. Nimam nič posebnega ali eksotičnega. Citroen DS3 THP, rahlo predelan. Ampak za te naše ovinkaste ceste je super.
Now that is a cool car :) :thumbs:
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Naziwagni 1995-2000 nimajo konkurence,tako po kakovosti,vzdržljivosti in dostopnosti do servisnih storitev in rezervnih delov. Alternativno gorivo še en veliki +.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()
kst> ostalih 15k pa sem naklepal, ko sem se vsedel v avto in se peljal samo zaradi vožnje
I feel you!
Ampak jaz grem rajši takole:
I feel you!
Ampak jaz grem rajši takole:
šernk ::
Tut če je punto bl varen ga nikol neb fural.Fiat pač,pa še punto povrh. xD.
pač razmišljanje človeka, ki naredi velik servis za 70€. (deli za moj velik servis so stali 350€ s precej velikim popustom, v eni cenejših trgovin izven slovenije, s tem da so deli precej cenejši od delov za razve VW in audi). če veš kaj delaš pri velikem servisu menjaš praktično vse, kar se obrablja in imaš praktično že na pol razdrto.
to seveda mislijo izključno tisti, ki VW vozijo, seveda za sledje je Lamborghini, ker je italijanski zanič športni avto, mercedes AMG pa fantastičen, čeprav ima mercedes z VWjem skupno le to, da imajo oboji sedež v nemčiji, Lamborghini pa spada v VW group.
zanimivo je pa predvsem to, da zelo verjetno vozite nemca, ki ni bil niti narejen v nemčiji.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Zheegec ::
Meni so v soboto (ko naj se jim ne bi tako zelo mudilo) štirje zapeljali pred avto manj kot 50m preden sem jih dohitel
Zato moraš iti 160, bi bil že zdavnaj mimo, če ne bi bil pa ti ne bi zapeljali pred avto
Moj sosed ima celo zbirko VW, pa odkar sem pripeljal svoj ne-VW avto domov sploh noče več govoriti z menoj Ljudje so nenormalno čudni...
Predlagam Maserati Quattroporte, poceni registracija, zavarovanje in vzdrževanje!! Pa noro cool avto je. Edino poraba je malo večja od tvojih zahtev.
Kst - respect!!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Tut če je punto bl varen ga nikol neb fural.Fiat pač,pa še punto povrh. xD.
pač razmišljanje človeka, ki naredi velik servis za 70€. (deli za moj velik servis so stali 350€ s precej velikim popustom, v eni cenejših trgovin izven slovenije, s tem da so deli precej cenejši od delov za razve VW in audi). če veš kaj delaš pri velikem servisu menjaš praktično vse, kar se obrablja in imaš praktično že na pol razdrto.
to seveda mislijo izključno tisti, ki VW vozijo, seveda za sledje je Lamborghini, ker je italijanski zanič športni avto, mercedes AMG pa fantastičen, čeprav ima mercedes z VWjem skupno le to, da imajo oboji sedež v nemčiji, Lamborghini pa spada v VW group.
zanimivo je pa predvsem to, da zelo verjetno vozite nemca, ki ni bil niti narejen v nemčiji.
Kaj ti ni jasno,zobati jermen 25e,olje extralube 20e,filter za olje 5e,filter za zrak 10e,2 drocnika 12e. Španarje in vodno črpalko menjam le po potrebi. Ko pa greš na uradni servis pa takoj zahtevajo da se vse menja.Zakaj če lahka španerji in vodne črpalke zdržijo tut po 500.000km brez menjave(na golfu 2 mi je vodna črpalka zdržala 200.000km mislim da španerja tudi nisem nikol menjal).To je prednost da si vse sam rihtaš,natančno veš kdaj in zakaj menjaš določenih delov,ne pa brezveze menjat nekaj kar je povsem izpravno in uporabno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()
Meni so v soboto (ko naj se jim ne bi tako zelo mudilo) štirje zapeljali pred avto manj kot 50m preden sem jih dohitel
Zato moraš iti 160, bi bil že zdavnaj mimo, če ne bi bil pa ti ne bi zapeljali pred avto
Moj sosed ima celo zbirko VW, pa odkar sem pripeljal svoj ne-VW avto domov sploh noče več govoriti z menoj Ljudje so nenormalno čudni...
Predlagam Maserati Quattroporte, poceni registracija, zavarovanje in vzdrževanje!! Pa noro cool avto je. Edino poraba je malo večja od tvojih zahtev.
Kst - respect!!
Če je res tako maš pa nekih prfukjenjih sosedov,jav vsakemu privoščim lep avto ki bo izpolnjeval njegovih želja.Znamka sploh ni pomembna. Pomagam vsakemu sosedu po mojih možnosti ko pride do manjših okvar avta al pa neki lažjega za zamenjat.
p.s. nikoli ne bi prodal golfa 3jko če bi bila klima noter.Avto mam le za prevoz od A do B. Boli me k**c kakšen avto je,pač da izpolnjuje mojih zahtev,da služi svojemu namenu in da je lepo ohranjen. Bogi tisti ki kupijo avto za kurcenje po mestu. Priznam da jih je dosti takih.
;-) ::
Potem te že motijo, če si jih opazil. Jaz ne poznam nobenega takega, niti se ne obremenjujem s sosedi, je pa najslabša stvar kar lahko sosedu privoščiš...da ne kupu japonca.
blue ::
Ne ukvarjam se s šraufanjem in servisiranjem, ker to zame naredijo na servisu za smešno ceno in pri 150 evrih za kompleten servis resnično ne mislim šparati.
Katerega Japonca voziš in kam pelješ na servis.. Za očeta sem večkrat peljal na servis toyoto avensis in ne vem če je kadarkoli stalo manj kot 300€.
Valvoline ima tale avto, samo ne zna linkat:
Prius na pooblaščenem servisu stane več kot 150 samo na vsakih 60k, se mi zdi.
Avensis bržkone vsaj dvakrat toliko, ja.
Tole je pa moj vsakdanji:
Prius na pooblaščenem servisu stane več kot 150 samo na vsakih 60k, se mi zdi.
Avensis bržkone vsaj dvakrat toliko, ja.
Tole je pa moj vsakdanji:
Zgodovina sprememb…
Najdaljšo razdaljo sem pa prevozil s tremi potniki in psom v
ker sem vozil počasi, se nihče ni pritoževal nad neudobnostjo, povprečna poraba pa je bila manj kot 4l/100km (pa še nobene bojazni ni bilo, da bi kdo ukradel tako neugleden avtomobil, medtem ko smo plezali gor po stenah).
ker sem vozil počasi, se nihče ni pritoževal nad neudobnostjo, povprečna poraba pa je bila manj kot 4l/100km (pa še nobene bojazni ni bilo, da bi kdo ukradel tako neugleden avtomobil, medtem ko smo plezali gor po stenah).
Zgodovina sprememb…
BlaY0 ::
-valvoline- je izjavil:
Mal za hec...
- da je max 3kE
Ti si čist zgrešu preference, ki bi jih moral imet avto dondons. No ne čist ne, v 90% pa.
Kot prvo, (tvoj) avto mora bit varen za ostale udeležence v prometu... to je tista varianta, da ko se zaletiš, da ne pobiješ okol sebe 5 ljudi ti ostaneš pa živ in si potem do konca življenja na antidepresivih, ostali ti pa plačujemo te antidepresive in vse samo zato, ker si se ti hotu vozt kot gospod v veliki limuzini stari 20 let za 2,5k Evrov.
Drugo je, da ne smrdi ostalim udeležencem v prometu. Tebi jasno da ne smrdi, ker sediš notri in se večinoma premikaš naprej, izpuh pa ostaja za tabo.
Dizla maš če in samo če prevoziš vsaj 30k km letno... to je za ilustracijo recimo, da se vsak dan voziš iz Novega Mesta v Ljubljano na šiht, lahko tut samo na sladoled ali burek.
Ja, če že maš dizla je pomembna turbina... pa ne zato da lažje prehitevaš tovornjake v škarje ampak zato, da ko zavijaš levo čim prej izprazniš križišče, da jih gre lahko še ene par za tabo. Nastane pa problem, ker takrat v križišču nastane velik črn oblak, in se ostali folk potem s tem oblakom ubada, namesto da bi se koncentrirali na promet in samo vožnjo.
Ostalo je dondons nepomembno... max hitrost (predpisana) je itak 130 km/h (tok gre usak auto dondons), na vpadnicah 60-70 km/h, povprečna hitrost ko greš na/s šihta pa je tam max. 30 km/h.
Torej še enkrat, gledaš na vse udeležence v prometu in ne samo nase kakšen car si ker imaš novega Audija Q7 za 100k Evrov ali pa staro stotko za 1k Evrov.
Aja pa jaz bi uzakonil, da mora imeti avto za ženske obvezno parkirne senzorje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()
Par dni nazaj sem pred hišo videl enega bmwja, ki je kljub senzorjem lepo pojahal korito za rože :) Aja, voznik je bil moškega spola.
Kot prvo, (tvoj) avto mora bit varen za ostale udeležence v prometu... to je tista varianta, da ko se zaletiš, da ne pobiješ okol sebe 5 ljudi ti ostaneš pa živ in si potem do konca življenja na antidepresivih, ostali ti pa plačujemo te antidepresive in vse samo zato, ker si se ti hotu vozt kot gospod v veliki limuzini stari 20 let za 2,5k Evrov.
Drugo je, da ne smrdi ostalim udeležencem v prometu. Tebi jasno da ne smrdi, ker sediš notri in se večinoma premikaš naprej, izpuh pa ostaja za tabo.
Dizla maš če in samo če prevoziš vsaj 30k km letno... to je za ilustracijo recimo, da se vsak dan voziš iz Novega Mesta v Ljubljano na šiht, lahko tut samo na sladoled ali burek.
Ja, če že maš dizla je pomembna turbina... pa ne zato da lažje prehitevaš tovornjake v škarje ampak zato, da ko zavijaš levo čim prej izprazniš križišče, da jih gre lahko še ene par za tabo. Nastane pa problem, ker takrat v križišču nastane velik črn oblak, in se ostali folk potem s tem oblakom ubada, namesto da bi se koncentrirali na promet in samo vožnjo.
Ostalo je dondons nepomembno... max hitrost (predpisana) je itak 130 km/h (tok gre usak auto dondons), na vpadnicah 60-70 km/h, povprečna hitrost ko greš na/s šihta pa je tam max. 30 km/h.
Torej še enkrat, gledaš na vse udeležence v prometu in ne samo nase kakšen car si ker imaš novega Audija Q7 za 100k Evrov ali pa staro stotko za 1k Evrov.
Prvo: odvisno od voznika, njegove kulture ter upoštevanje pravil. Lahko spredaj namontiraš jogi, pa če se boš peljal 100km/h skozi naselje, kjer je omejitev 50 km/h...
drugo: lahko odpraviš vse dizle, a še vedno ti ostanejo avtobusi, tovornjaki, kombiji, smrduhi ostanjeo in jih moraš vzeti v zakup če želiš biti voznik.
tretje: 30k km vsaj letno, kadar se govori o smotrnosti nakupa novega vozila.
četrtič: z izpraznjevanjem križišč imajo težave vsi tisti, ki se ukvarjajo namesto s speljevanjem z vsemi drugimi rečmi ki niso pogojene z vožnjo in pozornostjo na semaforju. Nisem še zasledil da bi v tem prednjačili dizli. Kar se tiče turbine, pa da lahko parira bencinarjem. Kajti dizel brez turbine je vozilo takorekoč mrtvo, če je govora o bolj dinamični vožnji.
A starejša vozila brez turbine dosegajo kilometražo miljon, če jih rja prej ne poje.
petič: se strinjam.
šestič: prej bi rekel za upokojence, kjer ima mamica trajno do strehe, ata pa klobuk.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vikking ()
Boeing ::
blue: 2007 Prius II, navi/ipa.
Me mika GS450h, pa je rahlo v nasprotju z mojimi ekološkimi standardi, pa še neumno mi je dajati toliko denarja za avto. Za ta denar dobim virusa SW (za tiste ki vejo, o čem govorim ;).
Servis na 60k je prišel 147€, zamenjano vse, kar piše, da je potrebno menjati.
Servis na 75k je prišel 180€, zamenjano vse, kar piše, da je potrebno menjati + komplet vseh 3 brisalcev, na lastno željo. Brez brisalcev 135€, mogoče kak evro več, niti ni pomembno.
Edina stvar, ki sem jo menjal off-schedule je mali 12V/20Ah akumulator, ki drži pokonci glavni rele, ključavnice in keyless-go, in je znan, da crkne po 3-4 letih. Notri sem dal deep discharge optima blue 35Ah in napeljal kontakte v prtljažni prostor, da lahko polnim akumulatorje za modele na terenu oz. ponovno polnim akumulator doma, ko je avto v garaži. Cena cca 200€, prav lahko pa bi butnil notri akumulator za motor za 50€, pa je stvar rešena.
Me mika GS450h, pa je rahlo v nasprotju z mojimi ekološkimi standardi, pa še neumno mi je dajati toliko denarja za avto. Za ta denar dobim virusa SW (za tiste ki vejo, o čem govorim ;).
Servis na 60k je prišel 147€, zamenjano vse, kar piše, da je potrebno menjati.
Servis na 75k je prišel 180€, zamenjano vse, kar piše, da je potrebno menjati + komplet vseh 3 brisalcev, na lastno željo. Brez brisalcev 135€, mogoče kak evro več, niti ni pomembno.
Edina stvar, ki sem jo menjal off-schedule je mali 12V/20Ah akumulator, ki drži pokonci glavni rele, ključavnice in keyless-go, in je znan, da crkne po 3-4 letih. Notri sem dal deep discharge optima blue 35Ah in napeljal kontakte v prtljažni prostor, da lahko polnim akumulatorje za modele na terenu oz. ponovno polnim akumulator doma, ko je avto v garaži. Cena cca 200€, prav lahko pa bi butnil notri akumulator za motor za 50€, pa je stvar rešena.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
BlaY0 ::
@Vikking:
Ko bo uveden višji "davek" na stara vozila (in to definitivno bo) bo ta "smotrnost samo za nove avtomobile" izpuhtela.
Kar se tiče odprave dizlov... jaz nisem za odpravo dizlov, sploh ne, sem pa za rigoroznejše ukrepe pri starih nehomologiranih avtomobilih, tako dizlih kot bencinarjih. Saj če odmontiraš katalizator z bencinarja smrdi še huje kot dizel.
Drugače sem pa za uvedbo eko con v mestih, ampak to ni več za to temo.
BTW tisto z zavijanjem v levo je bilo bolj za šalo kot zares.
@Boeing: Kolk je pa registracija? Pa izpit? Pa garažiranje? Pa pista? Pa de ne naštevam...
Ko bo uveden višji "davek" na stara vozila (in to definitivno bo) bo ta "smotrnost samo za nove avtomobile" izpuhtela.
Kar se tiče odprave dizlov... jaz nisem za odpravo dizlov, sploh ne, sem pa za rigoroznejše ukrepe pri starih nehomologiranih avtomobilih, tako dizlih kot bencinarjih. Saj če odmontiraš katalizator z bencinarja smrdi še huje kot dizel.
Drugače sem pa za uvedbo eko con v mestih, ampak to ni več za to temo.
BTW tisto z zavijanjem v levo je bilo bolj za šalo kot zares.
@Boeing: Kolk je pa registracija? Pa izpit? Pa garažiranje? Pa pista? Pa de ne naštevam...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()
TribesMan ::
Nekaj časa nazaj je nekdo pametoval da pri dizlu "ne rabiš" katalizatorja. Da vseeno prideš čez tehničnega. To je res. Ampak zato ker pri dizlih na tehničnem pregledu ne merijo drugega kot sajavosti izpuha. Ko bodo začeli meriti NOx in podobne stvari bodo vsi z blokiranimi EGR ventili in odstranenimi katalizatorji začeli tenko piskat.
Lepota je relativna, ma pod 7s do 100 da dobro potegne? Pije tolk kot jo voziš, torej cjaziš.
laguna dci, lepa, dobr potegne in pije švoh 6 trenutno. Zmaga, pa kokrkol obrneš
Lepota je relativna, ma pod 7s do 100 da dobro potegne? Pije tolk kot jo voziš, torej cjaziš.
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TribesMan ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kok ste stari? (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 56423 (2157) | Kayzon |
» | Izbira avtomobila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 14679 (11573) | mr_chai |
⊘ | Free energy (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 67313 (56106) | Gandalfar |
» | Alfa Romeo...Oddelek: Na cesti | 2370 (1721) | balocom |