» »

zlata poroka

zlata poroka

mkonci ::

Živj ovsem, ki imate kaj tiste pisatelske, pesniške žilice.
Zanima me kaj bi vi napisali paru ki praznuje zlato poroko ( verz, kakšne misli ali kaj podobnega)0:)

Matev ::

glede poroke je tko

na začetku je ALELUJA
nato (pri zlati)pa samo še ATA LULA

BigWhale ::

Moj deda, se je zarocil,
Potem se je, jasno, porocil,
Sedaj, po 50ih je pa,
bogi revez, zlato zilo, dobil...

Spomni se nekaj! Kaj bos pol bral to na poroki in rekel:

"Deda, Babica (Mama, Oce/Teta, Stric/Whatever, Whatever), tole pesmico, smo vama napisali na Slo-Techu... SLO-TECHU, Slo, slon brez n, tehu.. Ma en portal racunalniski na internetu, portal ja, nenen, ne vrata, internetu ja... Hm, to je ful velik racunalnikov v eno mrezo povezanih, nic ne lovijo no deda! Pogovarjajo se med sabo, ma ne govorijo sam tko no, se pac menjo med sabo. Ma racunalniki so prav cool. Eh nic ni napisan v racunalnikih... Udba? Ma to so sam po TV neki govoril... Dej no a lahko preberem zdaj? Nisem rekel, da sta bla vidva v udbi no!!! Ja, saj vem kako je bilo v partizanih. Ja vem ja, ja.,... Ja, sej to je blo hudo ja... ne nisem se bil v vojski, jah sem se dobu zdravnisko opravicilo, nisem bolan. Ja ni se mi dal it v vojsko, brez veze... Jest sem vseen moski, ceprav nisem bil v vojski. Ja, dans ne grejo vsi.... Ja ni treba it, vseen sem ze odrasel, sej sem ze 25 let star. Ja pa se studiral sem... ja studirat je bolj pomembno, kot pa it v vojsko. Ja ne bojo svabi prsli, sej gremo zdej tko al tko v evropo... ja cela evropa je zdruzena, italjani, nemci, anglija, nizozemska, svica... ma ne nooo, dej poslusajta no, niso nas okupiral no! sej vem da mas pistolo na podstresju ampak ne bos je se nucal, ne bo se ti treba branit.......'

Hm, ne rajs sam napisi...

siegmund ::

ahahahhaa, umiram od smeha
And now for something completely different...

Matev ::

zelo življenjsko

kakšen starostnik bi lahko še infarkt fasu ob poslušanju razumevanja kaj je to internet

antonija ::

Jst tud glasujem da sam napises. Tud ce bo zlo bedno bo bl fajn kot pa prepisano z nekje. Pa na takih stvareh se zmeri najde eden ki ve s kje je prepisano...;((
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kdaj konec naborništva?

Oddelek: Loža
351764 (1273) Tr0n
»

Kako zbežati ognjenim zubljem VOJSKE (strani: 1 2 )

817484 (6010) Andor
»

Hrvaška ukinja vojaški rok

181601 (1335) Binji
»

Kam v vojsko... (strani: 1 2 )

695657 (4893) SkIDiver
»

Civilno služenje vojaškega roka