Forum » Pomoč in nasveti » Callisto Router in Remote Administrator
Callisto Router in Remote Administrator
Robik ::
Nikakor mi ne uspe, da bi se lahko connectal na racunalnik za Routerjem, brez da bi me po cca. 30sek vrglo dol. Imam Remote Administrator 2.1 in v NAT rules nastavljen port?A moram se kaj nastavit?
Druga stvar je FTP server. Tudi tega mi nikakor ne uspe nastavit (na racunalniku ja...ampak router ne pusti naprej..pomoje)
Ma kdo ksno idejo?
lp
Robi
Druga stvar je FTP server. Tudi tega mi nikakor ne uspe nastavit (na racunalniku ja...ampak router ne pusti naprej..pomoje)
Ma kdo ksno idejo?
lp
Robi
djandy00 ::
FTP pomeni port 21 TCP (FTP) in 20 TCP (FTPDATA). 21 je za povezave, 20 je za prenos podatkov. Oba morata biti odprta, če hočeš da zadeva dela - dovolj je inbound. Za r-admin moraš odpreti 4899 TCP načeloma je dovolj inbound. pa povezati moraš zadeve za točno določen (lokalni) ip v mreži.
Andy, pro-lab.net
There's no business like IT business...
There's no business like IT business...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 340967 (41423) | ignats |
» | MS SQL Express 2008R2Oddelek: Programska oprema | 1483 (834) | BivšiUser2 |
» | Agnitum Outpost Firewall => TEŽAVAOddelek: Omrežja in internet | 1763 (1474) | simnov |
⊘ | FreeBSD z ADSL kot domači routerOddelek: Operacijski sistemi | 2320 (2221) | moj_nick |
» | firewall in DC++hub postavitevOddelek: Omrežja in internet | 1501 (1362) | djandy00 |