Forum » Pomoč in nasveti » Premiere 6.5 težave pri delovanju!
Premiere 6.5 težave pri delovanju!
TriSiX ::
Pozdravljeni!
Kolega ima naslednji sistem:
Gigabyte GA-8IEXP(Rev 2.0)
P4 2 GHz
512RAM
Firewire
3x80 GB
Zelo veliko se ukvarja z obdelavo videa. Adobe Premiere 6.5 mu je več kot pol leta deloval brezhibno! Potem pa so se kar naenkrat začele težave.
Premiere je za čel pogosto freezat, skoraj vsakih 20 min. Res je da ima pri njegovih izdelkih tudi po 7 video streamov in stvar je običajno freeznila ob previewu. Zato sva mislila da je krivo to.
Čez nekaj časa pa so se začele pojavljati težave pri izvažanju. Film se je začel zatikatiin preskakovati. Opazil sem, da se je ram zelo čudno obnašal. Grtaf zasedenosti RAMA je imal žagosto obliko. Predvideval sem, da je nekaj narobe z ramom.
Nato sem, namestil sveže XPje corporate, najnovejše drivere in Premiere 6.5. Premiere ni deloval nič bolje. Sem ga odstranil in namestil ponovno in sedaj ga sploh ne gre več zagnati. Ob zagonu se vedno ustavi pri nalaganju efekta ZigZag.
Verjetno je nekaj narobe z strojno opremo! Kaj bi lahko bilo?
Kaj naj storim?
Hvala?
Kolega ima naslednji sistem:
Gigabyte GA-8IEXP(Rev 2.0)
P4 2 GHz
512RAM
Firewire
3x80 GB
Zelo veliko se ukvarja z obdelavo videa. Adobe Premiere 6.5 mu je več kot pol leta deloval brezhibno! Potem pa so se kar naenkrat začele težave.
Premiere je za čel pogosto freezat, skoraj vsakih 20 min. Res je da ima pri njegovih izdelkih tudi po 7 video streamov in stvar je običajno freeznila ob previewu. Zato sva mislila da je krivo to.
Čez nekaj časa pa so se začele pojavljati težave pri izvažanju. Film se je začel zatikatiin preskakovati. Opazil sem, da se je ram zelo čudno obnašal. Grtaf zasedenosti RAMA je imal žagosto obliko. Predvideval sem, da je nekaj narobe z ramom.
Nato sem, namestil sveže XPje corporate, najnovejše drivere in Premiere 6.5. Premiere ni deloval nič bolje. Sem ga odstranil in namestil ponovno in sedaj ga sploh ne gre več zagnati. Ob zagonu se vedno ustavi pri nalaganju efekta ZigZag.
Verjetno je nekaj narobe z strojno opremo! Kaj bi lahko bilo?
Kaj naj storim?
Hvala?
ponky ::
Evo,še nekdo,ki ima probleme z Adobom 6.5.Jaz sem ga naložil na XpSP2, pa mi je zadeva zmrznila že na začetku,ko sem hotel kaj zagnati.Potem sem ga deinstaliral in spet instaliral....ustavi sena isti točki-ZigZag.Instaliral nazaj Win2k in zadeve delajo brez problema.Ampak spet se mi pojavlja nov problem,ki ga ne znam več rešiti.Ko po obdelanem videu pretvorim .avi v .mpeg2 in ga zapečem z DVDIt-om na DVD,mi slika full trokira.Isto se mi dogaja z Pinacle Studio 9,film trokira,datoteke avi in mpg na disku pa predvaja normalno.Ve kdo zakaj bi to lahko delalo? Imam Win2k na AMD2000+ in 512Mb DDR,diskov več kot dovolj,pekač je NEC3240 al koliko je že,16x...Mislil sem,da bo z menjavo sistema to odpravljeno,ker mi je prej to delovalo dobro,pa ni to to...
Myth ::
Amm... misliš Adobe Premiere 6.5? Nebi pogledal za novo verzijo progama, kajti od njegovega problema je že eno leto.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Myth ()
ponky ::
aja? Nisem gledal datuma...sorry...je problemček v temu,da 7.0 ne dela na Win2k....pa še montažno kartico moraš imeti...ampak mislim,da ni problem v software-u...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z DV kamero Panasonic NV-GS15Oddelek: Zvok in slika | 1770 (1623) | ponky |
» | pinnacle studio 8 vprašanje!!?Oddelek: Zvok in slika | 1480 (1281) | videosony |
» | Premiere 6.0 ????Oddelek: Zvok in slika | 1046 (938) | marS |
» | Z VirtualDub-om v Divx - kako?Oddelek: Programska oprema | 1654 (1574) | waters |
» | ::DV obdelava::Oddelek: Sedem umetnosti | 1185 (1035) | Pithlit |