Forum » Pomoč in nasveti » NOD 32
NOD 32
kalcek16 ::
Zanima me kaj naj nardim, ko zaženem program, mi javi tole: worm Win32/Kwbot.F found in operating memory. NOD32 cannot clean this infiltration. No action can be applied to memory infiltration.
Vikking ::
poglej v log okno, verjetno ti je program napisu da bo zbrisu datoteko ob ponovnem resetiranju račaunalnika
Vikking ::
poglej katera datoteka je okužena z tem virusom, potem preveri v task managerju pod procesi, in končaj ta proces, nato sam izbriši to datoteko (preveri če ni sistemska datoteka)
frenk ::
če ti program vn meče, pomen da je virus zasedel računalo...sam boš mogu dol vržt virus...za navodila pa uporabi google
Jst ::
Po inštalaciji NOD32 mi ne dela kombinacija tipk ctrl-alt-i, ki jih v priljubljenem programskem okolju vsakodnevno uporabljam. Kaj narediti?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | virusOddelek: Informacijska varnost | 1750 (1447) | PINki |
» | Win32/TrojanProxy.Mitglieder.NAF in neodzivni programiOddelek: Pomoč in nasveti | 968 (906) | nicjasno |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11791 (9154) | frikihamster |
» | določena oseba mi stalno pošiljanj viruseOddelek: Pomoč in nasveti | 1350 (1067) | waters |
» | virus Madtol.C mi javi Nod32 v memoriji, kako ga ostranit?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1104 (880) | Driver |