Forum » Operacijski sistemi » tezave pri nalaganju linux rh!
tezave pri nalaganju linux rh!
Lizard ::
mam win98.vceraj sem nalozil se linux 6.2 red hat(iz cd-ja). pri nalaganju nisem zbral moznosti kde ali gnome, pac pa le install. je to narobe? no, pol nism naredil posebej particije za linux, ker pac pise, da omogoca tud brez...pa sem dal 1.5g placa za linux...vse potekalo normalno..pol pa ko se zaganja,mi gre direkt v win,pa ko pogledam kolk mam na disku zazna 1.5g manj diska kot je v bistvu cel disk o linux ni duha ne sluha...pakete je instaliral skor 1 urco..kako naj sploh zazenem linux(al sem kaj zafrknil??!)
heelp
PS:pc je zadost zmogljiv za linux....
heelp
PS:pc je zadost zmogljiv za linux....
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Gandalfar ()
cryptozaver ::
Ce si pri instalaciji linuxa naredil zagonsko diketo jo uporabi. Sicer naredi defrag in backup podatkov v WIN in z recimo PartitionMagic dodeli linuxov datotecni sistem (ext2) windovsem (ntfs, fat32). S tem bos seveda ob linux, windows pa bo imel na voljo celoten disk.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virtualka Linux na Win7Oddelek: Operacijski sistemi | 2198 (1743) | SeMiNeSanja |
» | Katera konfiguracija za strežnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1408 (1064) | Mr.B |
» | Windows Starter Edition ne dela na najnovejših procesorjih (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12748 (9331) | jype |
» | Iz Linuxa v Windows -> MBR (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4471 (3806) | WarMaker |
» | Meandrake in Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 889 (814) | Ag.Smith |