Forum » Omrežja in internet » Ruter 604 problem z inernetom da mi ga sam izlklaplja
Ruter 604 problem z inernetom da mi ga sam izlklaplja
yoo ::
Ziv
uporabljam ruter 604 pa ne vem kako naj odpravim problem ko mi normalno dela internet in ruter se nenadoma izklopi internet ampak shernje se vedno deluje ko ga pa resitiram al pa izklopim pa se enkrat prizgem dela normalno.
Lp
uporabljam ruter 604 pa ne vem kako naj odpravim problem ko mi normalno dela internet in ruter se nenadoma izklopi internet ampak shernje se vedno deluje ko ga pa resitiram al pa izklopim pa se enkrat prizgem dela normalno.
Lp
- polepsal: CaqKa ()
Djuro ::
Če maš ta novo verzijo (SW 3.00 ali višjo) probej izklopit UPnP na samem routeju. Drugače pa resetiraj na default, poglej če je kaki novejši firmware, ga naloži in ponovno konfiguriraj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASUS RT-N66U 3x (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14891 (13480) | styled |
» | Izklop usmerjevalnikaOddelek: Omrežja in internet | 802 (554) | GTX970 |
» | Nastavitev Lan omrežjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1923 (1693) | Gapi |
» | Prekinjanje interneta (modem se sesuje)Oddelek: Omrežja in internet | 3430 (2486) | marky007 |
» | Internet prek ruterja dela full pocasi!?Oddelek: Omrežja in internet | 1222 (1092) | Racunalnik |