» »

Adsl in Auto Recconect

Adsl in Auto Recconect

poster ::

Zdravo! No v bistvu me zanima ce obstaja kak program ki bi auto recconectal ko te vrze dol po 24 urah... Ker mene WinME ne recconect-ajo ceprav mam nareto auto recconect... Ko mi javi "Server was droped" tam caka da stisnem OK... baje v xp-jah deluje normalno... Aja pa se to... mislim da itak veste da ko uploadas download drasticno pade. Recimo ko mam download 20kb in uploadam 15kb mi gre download na 3 kilo.... to je na beda... ajd:D
  • spremenil: poster ()

pivmik ::

Mene bi tudi ta program zanimal, obstaja še kakšen drugiprogram, razen RASPPPOE in Enterneta?

RASPPPOE mi ne dela po 4 ali več poskusih sem sepredal, vse sem naredil po navodilih(uni update za Win98, itd..).

Enternet program pa smrdi(ta program uporabljatudi SiOL), niti možnosti autoreconnect nima, plus dosti drugih stvari manjka.

Pri WinMX lahko nekje naštimaš maximalen upload speed, tako ali tako pa je WinMX salb program, če že uporabljaš uporabljaš raje KaZaA(oz Morpheus), AudoGalaxy za MP3je in eDonkey za DVDRiPe.DivX in Cele igre.

NEKOGA PROSIM,da mi pove za en dober program za ADSL povezavo za Win98SE, hvala!
LP, Gregor GRE^

Rastko ::

Jaz uporabljam tole zadevico, poleg tega pa je tudi racunalnik dostopen po zelji od povsod po svetu.

http://dns2go.deerfield.com//

LP

Rastko:))

dildo ::

Enternet je cisto OK, reconnectu se rece Persistent Connections. Enejblas ga v Application Settings (desni klik z misko na Enternet ikonco v tray-u. Preber si userguide.pdf, ki je v mapi c:\program files\siol\adsl\app

TylerDurden ::

Meni na winME deluje normalno, poleg tega mi tudi diwnload in upload delata normalno, upload 16kBps, download 50kBps ali še malo več, download brez uploada 66 - 68 kBps, je pa res, da ne moreš pričakovat, da ti bo kazaa vlekla toliko, tam gre največ do 30, mogoče še malo čez, zaradi omejitve drugih klientov.
Let\'s make some soap ...

KTr1sk ::

Komaj sem najdel to temo. Cool zadeva:))
Če še kdo ne ve za autozagon interneta ob zagonu windowsow:
control panel / network connections / klikni na adsl povezavo z desnim gumbom, izberi Properties in v jezicku OPTIONS odkljukaj opcijo PROMPT FOR NAME AND PASSWORD...

tomaz_v ::

Kaj pa obstaja še kakšna za LINUX (Debian ? ).
Sam sem sicer nekaj prenastavljal v options datoteki pa še v eni drugi, ampak mi ne deluje.
Tomaz.V

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Synology NAS počasen od zunaj (http)

Oddelek: Pomoč in nasveti
5645 (507) chavlji
»

Kabelski internet - pohitritev (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
545863 (4270) Soprano
»

neverjetno a resnično: 900kb/s download

191752 (1405) Tomi
»

Kako bi lahko downloadav?

151720 (1156) Paramedic

Več podobnih tem