Forum » Omrežja in internet » Disablat in enablad moram mrežno da internet dela
Disablat in enablad moram mrežno da internet dela
ciki57 ::
V računalniku na katerem laufa windows 2000 server SP4 imam dve mrežni kartici. Ena je povezana na kabelski modem, druga pa v domače lokalno omrežje.
Problem je sledeč. Ko se računalnik zažene mi internet ne dela ampak moram najprej enablad/disablat mrežno kartico na kateri je LAN (ne tisto kjer je modem!!!) da začne delati.
Zakaj se to dogaja? Pred tem sem imel isto 2 mrežni na enem računalniku z windows XP in je vse normalno delalo.
Problem je sledeč. Ko se računalnik zažene mi internet ne dela ampak moram najprej enablad/disablat mrežno kartico na kateri je LAN (ne tisto kjer je modem!!!) da začne delati.
Zakaj se to dogaja? Pred tem sem imel isto 2 mrežni na enem računalniku z windows XP in je vse normalno delalo.
Spc ::
Za e-mule moraš v winsih forwardat porte.. nevem katere winse maš .. povej pa ti bom povedal kako
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na laptopu mi noče zagnati internetaOddelek: Omrežja in internet | 1838 (1522) | Spc |
» | Kako priklopit 2 računalnika na isti adsl račun?Oddelek: Omrežja in internet | 2448 (2097) | gumby |
» | Spreminjanje fizičnega naslova mrežne kartice?Oddelek: Omrežja in internet | 2105 (1927) | tomazsorgo |
» | adsl ne dela :(Oddelek: Omrežja in internet | 1815 (1347) | polde66 |
» | Problem s prepoznavanjem kabelskega modemaOddelek: Pomoč in nasveti | 3699 (3383) | Azrael |