Forum » Omrežja in internet » eMule
eMule
Slovan16 ::
Hej a mi lohk kdo pomaga odpret porte za emulo.
Sej vem da je o tem ful velik napisanega sam men ne gre.
Mam adsl in router(level one FBR-1405TX)
LP
Sej vem da je o tem ful velik napisanega sam men ne gre.
Mam adsl in router(level one FBR-1405TX)
LP
pivmik ::
zakaj pa imaš router če ne znaš nič naštimat?
Kupi switch za 4000 sit pa samo priklopiš nanj računalnik in dela ver brez problemon in nastavitev.
Kupi switch za 4000 sit pa samo priklopiš nanj računalnik in dela ver brez problemon in nastavitev.
LP, Gregor GRE^
OceanMan ::
V IE al pa v kjerem drugem brskalniku vpiši 192.168.2.1 vpiši up. ime in geslo, da prideš do nastavitev za router.
Tam izbereš NAT in pa PORT FORWARDING, tam vpišeš IP (notranji) od tiste mašine s katero bi rad šel skozi in pa port (za emule recimo 4660 pa nekje do 4669)-za TCP, UDP pa od 4670 naprej.
Nato še v muli napišeš prek katerega porta greš skozi router in je zadeva rešena.
Drugič pa si najprej preberi navodila, ki si jih dobil zraven routerja in ne spraševat neumnosti, ki so ble že miljonkrat napisane!
Tam izbereš NAT in pa PORT FORWARDING, tam vpišeš IP (notranji) od tiste mašine s katero bi rad šel skozi in pa port (za emule recimo 4660 pa nekje do 4669)-za TCP, UDP pa od 4670 naprej.
Nato še v muli napišeš prek katerega porta greš skozi router in je zadeva rešena.
Drugič pa si najprej preberi navodila, ki si jih dobil zraven routerja in ne spraševat neumnosti, ki so ble že miljonkrat napisane!
--Everything is in our hands--
Microsoft ::
Eno offtopic vprašanje:
A lahka nastavitve routerhja spreminjaš iz katerega koli PCja, ki je priklopljen na router?
by Miha
A lahka nastavitve routerhja spreminjaš iz katerega koli PCja, ki je priklopljen na router?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
CaqKa ::
jimibtn.. ni nujno.. pri mojem ruterju piše v navodilih da lahko samo s tistega ki je priklopljen na prvi port od ruterja
Zheegec ::
No ja, z Level1 FBR-1405TX lahko
BTW: Slovan16 - Ti ta router deluje brez problemov brez firmware upgrada? Meni ni hotel delati normalno dokler nisem updatal firmware
BTW: Slovan16 - Ti ta router deluje brez problemov brez firmware upgrada? Meni ni hotel delati normalno dokler nisem updatal firmware
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
jurre ::
jz mam tud isti ruter pa mi je prej tud normalno delal, ceprav se mi sedaj po upgradanju zdi da mal mankrat napise ksn omrezni kabel je izklucen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Level one FBR-1405tx routerOddelek: Omrežja in internet | 1356 (1269) | steev |
» | Tezave z routerjem LevelONE FBR-1405TXOddelek: Omrežja in internet | 3695 (3096) | Caligula |
» | Problem igranja CS preko ruterjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1616 (1449) | mymoon |
» | Router - Level One FBR-1405TXOddelek: Kaj kupiti | 1554 (1165) | Groovy |
» | Težave z routerjem LevelOne FBR-1405TXOddelek: Pomoč in nasveti | 2328 (1998) | boom-bar |