Forum » Programiranje » Winamp skinerji - Region.txt
Winamp skinerji - Region.txt
Matek ::
Okej, koordinate za glavno okno se naštima z [Normal], za equalizer- [Equalizer], kako pa za playlist. Iskal sem že po celem netu, pa ni nikjer.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Lunik ::
se ne da. vsaj kokr jest vem.
zakaj si odprl že ene pet tem o winampu??? a ne bi bla dost ena?
zakaj si odprl že ene pet tem o winampu??? a ne bi bla dost ena?
Matek ::
Odpru sem 3, ampak vse z čisto različnim vprašanjem.
Zakaj se pa ne da?
Zakaj se pa ne da?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
JLP ::
Predlagam da pišeš razvijalcem Winampa glede tega. Mgoče majo kak trik al pa bojo u nasledno verzijo vklučil to.
Live long and prosper!
lohk bi odprl samo eno temo za naslovom winamp pa je...
pomoje tega ne bojo naredl, mislim da je problem predvsem v tem, da je playlist raztegljiv, in ker je raztegljiv se koordinate točk ki naj bi ble prozorne spreminjajo...
jest mislim, da je v tem času skine delat brezveze. js bom počakal, da izide uradni winamp 3, potem bom pa delal nove skine za njega...
pomoje tega ne bojo naredl, mislim da je problem predvsem v tem, da je playlist raztegljiv, in ker je raztegljiv se koordinate točk ki naj bi ble prozorne spreminjajo...
jest mislim, da je v tem času skine delat brezveze. js bom počakal, da izide uradni winamp 3, potem bom pa delal nove skine za njega...
_fim_ ::
Ja, playlistu lahko velikost spreminjaš tk da...
P.S.
Ej al si že naredo kk nov skin?!? Dj mi pošl kj (majl že itak maš)...
P.S.
Ej al si že naredo kk nov skin?!? Dj mi pošl kj (majl že itak maš)...
_fim_ ::
EJ slo-tech...neke errorje mate ...kr mi ni htel posta poslat(reklo je da nimam dostopa). Pol sm pa še enkrat, pa mi je prjel(?!?). Tk da sta bla zj dva vsebinsko enaka posta
_fim_: moj nick je J3sT ne JS3T...
Drugače je pa res brezveze zdajle delat nove skine, vsaj pomoje. Odvisno od tega, če bo Winamp 3 podpiral skine verzije 2.xx. Pomoje bi jih skoraj moral, ampak Beta verzija jih ne, poleg tega pa ima še malo spremenjeno glavno okno (en nov gumb + ni več tistega za naštimavat levi pa desni zvočnik..).
zarad mene pa delajte skine, če se vam da jest jih bom poleti...
Drugače je pa res brezveze zdajle delat nove skine, vsaj pomoje. Odvisno od tega, če bo Winamp 3 podpiral skine verzije 2.xx. Pomoje bi jih skoraj moral, ampak Beta verzija jih ne, poleg tega pa ima še malo spremenjeno glavno okno (en nov gumb + ni več tistega za naštimavat levi pa desni zvočnik..).
zarad mene pa delajte skine, če se vam da jest jih bom poleti...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Winamp 2 + Winamp 3 = Winamp 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 7519 (7519) | Avalonis |
» | Winamp 5 mnenjaOddelek: Programska oprema | 2503 (1484) | Caligula |
» | Nov WinAMPOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3202 (3202) | Fury |
» | Winamp 2.81Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2811 (2811) | CaqKa |
» | Sonique vs. WinampOddelek: Programska oprema | 1890 (1684) | JLP |