Forum » Hlajenje in modifikacije » Velikosti radijatorjev
Velikosti radijatorjev
Boško ::
Dajte prosim malo premirt vaše radijatorje v ''kišatah'' in mi prosim povejte dimenzije le teh! Zanimajo me predvsem radijatorji iz avtomobilov!!
Torej: Višina X širina X globina(debelina) + avto iz katerga je prišel radiator!
Pa še to: Kako velik radijator bi potreboval, za hlajenje C 700@??? (zaenkrat 1Ghz)??
L.p.
Torej: Višina X širina X globina(debelina) + avto iz katerga je prišel radiator!
Pa še to: Kako velik radijator bi potreboval, za hlajenje C 700@??? (zaenkrat 1Ghz)??
L.p.
- spremenil: Boško ()
morphling1 ::
Imam radiator od Lade mere so prib 22x18x6cm z dvema 120mm vent. Da pa je zelo učinkovit ti pove to , da se mi voda ne ogreje za več kot 3 stopinje nad temp okolice. Imam pa verjetno najbolj vroč proc. trenutno v teh krajih TB1000 navit na 1639 pri 2.26V ki oddaja pri 100% 158W toplote , torej je tvoj celeron v primerjavi z njim ledena kocka.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
OZZY ::
Jest mam senfu dual radiator. Mere nekako d22, š11,v11 cm hlajen z dvema 8x8 ventilatorjema. Temperatura pa še ni optimalna. Bom dal še dva 8x8 venta gor.
Go with the flow.
Boško ::
Torej lada a ne? Sej se mi je zdel, da morjo Rusi orenk ''hajcat''!
morphling1: Kaj to si vzel od navadne lade? Ne vem glih oznake avta, ker mi ni ravno želja mel LADO.
L.p.
morphling1: Kaj to si vzel od navadne lade? Ne vem glih oznake avta, ker mi ni ravno želja mel LADO.
L.p.
Ash ::
Če želiš ti lahko radiator izdelam takšnega kot je treba po tvijih željah in ne avtomobilskega ki je prvič prevelik drugič so umazani in še kaj se bi našlo , torej primeren je majhen radiator ki dovolj oddvaja temparaturo. Če želiš več informacji mi piši na mejl.
Alekdander.Kus@boter.net
Alekdander.Kus@boter.net
Ash
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katalog radiatorjev evropskih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 70471 (38540) | lufy |
» | A bo ta radiator v redu?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2826 (1889) | nUMb |
» | katere ventilatorje za na radiator?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2012 (1484) | GUFY |
» | Moja kompilacija H2O hlajenja!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1559 (965) | WinsuckeR |
» | Nakup radiatorja za vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1856 (1645) | mloncar |