» »

ADSL upload ne dela

ADSL upload ne dela

freejack ::

Pred 3 tedni so se mi začele pojavljat težave, da se nisn mogel povezat na mrežo, DL/UL je bil obupen, web ni delal. Enkrat so mi menjali modem, pa to ni odpravlo težav. Zdej so se stvari nekoliko umirile, web dela solidno, prav tako tudi DL, UL pa nikakor ne dela. Na testih po spletu mi javi, da imam zelo majhen upload oz. ga sploh ne more zaznati. Z domačih ali tujih strežnikov, vse isto. Upload mi začne pri 30 kb, pol mi pa v roku 1 minute pade na 300 bytov/s in nato na 0. Preizkušeno tudi na strežniku od Volje in prijateljevem PCju, stanuje par km stran od mene, ima 1Mbit paket in mu je UL delal konstantno z 22 kb/s (z njegovna na moj), moj UL na njegovega pa ista pesem, začne pri par kb/s in pade na 0. DL pa dela normalno čez 200 kb/s. Imam 2Mbit paket.

Klical sem Telekom in mi je tip rekel, da je testiral linijo do modema in da napake ni našel. Nažical sem ga da proba na centrali menjat port, je rekel da bo v naslednjih dneh/nasl. teden.

Firewalla trenutno nimam nameščenega, WinXP so sveže naloženi, šel sem kupit novo mrežno, virusa zihr nimam.

Ima kdo kako idejo kaj bi lahko bilo narobe?

ERGY ::

Pozdrav. Ja take tezave so ce mas network adapter pokvarjen( mrezno) . Probej zamenjat pa poglej ce dela!

LP ERGY

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

uTorrent in Telemach

Oddelek: Programska oprema
295590 (4697) poweroff
»

SiOL pripira porte??

Oddelek: Omrežja in internet
161964 (1140) boogie
»

Širokopasovni dostop do interneta (tehnična plat ponudbe) (strani: 1 2 )

526810 (5277) darkolord
»

Prekoraceni download?

81135 (932) CaqKa
»

Pomoč! ADSL vs CABL!!! (strani: 1 2 )

515637 (4734) darkolord

Več podobnih tem