» »

CIH uničil opremo??

CIH uničil opremo??

Nigga ::

Kolega je imel na disku ciha in 26. mu je crkno. Crnobil sux. Ko vklopi rač. mu ne pokaže slike ne odšteje ramov, tema. Mislim da zaradi proc. ali pa zarad plate. Ali pa morda zaradi česa drugega?? in kako bi se dalo rešit. Mnenja nujno dobrodošle8-O

Binji ::

CIh unici BIOS kukr jst vem. Bo treba cip zamenjat, lahko pa probas tudi fleshat ce ti rata.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

|ViPeR| ::

Če dobiš črmobil (btw poznam tri ki jim je v četrtek zaradi tega crknu comp) nimaš druge možnosti razen da zamenaš bios, ker ti črnobil totalno zje** bios;((!

lp

Opkow ::

Poglej sem!

Tjulenj ::

dobi nekje plato z enakim bios-cipom... ce ne ves na kaj namigujem, se tega ne lotevaj pa plato raje nesi na servis in odstej tistih par presernov... pa pripravi kolega na sok, kajti ko bo plata zazivela bo drug problem... podatki na disku.. pa-pa

A.J. ::

Hmmm... A je možno da je men CIH uniču sam podatke na disku? Ker v petek je bil disk totalka prazn.;(

A.J. ::

Pa še neki: a je CIH slučajno že kot del winsov posnet na ORIGINALNEM cdju?

Yohan del Sud ::

dve leti nazaj mi je sformatiru disk ;( ampak je pustil bios prmer, lani sem dan prej pognal norton in glej glej zopet bil je gor, no letos ga nimam

bastadu ::

Čul sem, da ga je možno dobiti samo na piratskih variantah... Mene je doletel pred 2ma letoma, treba je bilo zamenjati BIOS čip na plati... Baje, da ta virus v Bios zapiše same ničle al neki takega, pol pa seveda ne more delat...

A.L.T. ::

hmm, do tega dneva pa virus molči in se pridno skriva??? >:D
Don't worry about life; you're not going to survive it anyway.

Igor ::

well
jest sm slisal za okol 50 do 60 primerov zdele 26 27 :)
stvar je taka ce mas izklopljen bios prot pol ti pobrise bios IN disk, ce mas pa prot vklopljen pa "samo" disk
3/4 biosov se da flashat al pa vsaj hot swap nardit, ce si med srecnimi 25% pac kupi novo plato
drugac pa virus scanner vabi

Igor ::

alt ja, mas 3 vrste (mensezdi), en je 26 aprila en 26 maja, en pa 26 vsak mesec, (obletnica cernobila), ostale dni se ne zgodi nic

cekr ::

Mene je CIH doletel 26.9.1998. Uničil mi je vse particije, bios pa je ostal nedotaknjen. Takrat ga ni zaznal še noben antivirus. Virus je bil na originalnem CDju od Intel-a za grafično kartico. Pojavil pa se je tudi v datoteki od posebnega driverja za pospeševanje diska od neke tajvanske firme.

Tomaz ::

Če ma kdo probleme s povozenim BIOSom od CIHa ali katerega drugega virusa me naj poklice. Lahko se zmenimo za odkup plate ali pa zamenjavo (ali preprogramiranje) BIOSa.
041 858308
Tom

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem virus/BIOS?!

Oddelek: Operacijski sistemi
131093 (878) Pyr0Beast
»

Ni winsow, ni diska in na koncu ni biosa??!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
91187 (1113) pikomil
»

Vedno nevarnejši črvi

Oddelek: Novice / Varnost
212980 (2980) Thomas
»

Preprogramiranje BIOSa

Oddelek: Pomoč in nasveti
8973 (770) VASkO
»

virus, ki fizicno unici masino