Forum » Hlajenje in modifikacije » VELIKI ventilatorji
VELIKI ventilatorji
Tomi ::
V vsaki tehnični trgovini. Samo tiste za 220V. Ti si pa verjetno mislil 12V? Mogoče jih ima Conrad, Ic jih nima v ceniku..
metrodusa.blogspot.com
msmiha ::
Kar enega od avta daš gor pa je
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
ChiefThunder ::
Veliko računalniških oz elektrotehničnih trgovin ma te zadeve, sam so dragi k svinja.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
element ::
Zakaj bi pa rabu večje od 120x120? Da se jih dobit samo za 220v, tega pa nočeš met, ker so glasni preveč (razen če uživaš v hrupu). Kup si 2 120x120 (v conradu jih dobiš za 1060sit/komad) .
Binji ::
Kaj se da zment da mi kdo en tak vent iz Conrada poslje? sej postnino jst placam ne se bat
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Binji ::
whatson: zarad mene...
Ma ne sej sm itak mislu da placam vent+postnino. Provizije pa upam da ne boste zahtevali lih
Ma ne sej sm itak mislu da placam vent+postnino. Provizije pa upam da ne boste zahtevali lih
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
whatson ::
aja.. sem narobe doumel
se opravičevaje poslavljam za "danes"..
se opravičevaje poslavljam za "danes"..
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HomeMade Cooler Plant -> USB na 12V priključek za vent...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2424 (1824) | 'FireSTORM' |
» | mod radiatorja ?!?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 996 (814) | element |
» | Conrad ventilators...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1977 (1455) | element |
» | obstaja 80, 120mm fan z merilnikom hitrostiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1422 (1236) | branko_bm |
» | L0S REzuLTAT0S TU !!! Vsi ki va moja majhna raziskava zanima kojci vržite uč na to ru (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5340 (4402) | texhex |