Forum » Pomoč in nasveti » Popačena slika v igrah
Popačena slika v igrah
m.i.h.a. ::
No evo slike, kako stvar zgleda, slika je drugače iz igre the simpsons v c&c generals je stvar še slabša, ostalih špilov pa nisem poizkušal:
to se zgodi samo v igrah, v winsih dela vse normalno. Menjava driverjev za grafo ni pomagala, verjetno, da je kar grafa v k***u (leadtek gf4 ti 4200, namreč ). Stvar je delovala še pred dvema urama, nato je pa comp zmrznil in sem hudiča resetiral, pri post-u je piskalo kao, da ni grafe oziroma da ima poškodovan pomnilnik. Potem sem stvar še enkrat zagnal brez grafe in jo zopet vstavil noter in prilezlo je v winse vendar je bila slika popačena (v winsih), potem sem naredil varni zagon in da system restore, stvar je delovala in prišel sem v winse, kjer slika več ni bila popačena. Probam potem še špil in evo, sranje na ekranu. . Če kdo ve odgovor oziroma pozna rešitev, potem kar na dan z njo, ker meni je zmanjkalo idej (aja, formatiral pa še nisem, ampak verjetno ne bo pomagalo).
to se zgodi samo v igrah, v winsih dela vse normalno. Menjava driverjev za grafo ni pomagala, verjetno, da je kar grafa v k***u (leadtek gf4 ti 4200, namreč ). Stvar je delovala še pred dvema urama, nato je pa comp zmrznil in sem hudiča resetiral, pri post-u je piskalo kao, da ni grafe oziroma da ima poškodovan pomnilnik. Potem sem stvar še enkrat zagnal brez grafe in jo zopet vstavil noter in prilezlo je v winse vendar je bila slika popačena (v winsih), potem sem naredil varni zagon in da system restore, stvar je delovala in prišel sem v winse, kjer slika več ni bila popačena. Probam potem še špil in evo, sranje na ekranu. . Če kdo ve odgovor oziroma pozna rešitev, potem kar na dan z njo, ker meni je zmanjkalo idej (aja, formatiral pa še nisem, ampak verjetno ne bo pomagalo).
- polepsal: Predator ()
Dr_M ::
ocitno je zacela konc jemat tale tvoja grafa...najprej probi u ksnmu drugmu compu, ce pa to ne bo, pa garancija, ce mas se..
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Hja garancija za Leadtek grafe pri Jae velja 3 leta, tale moja pa je stara kakšno leto in pol. A znajo pri Jae kaj komplicirat pri garanciji, saj ne, da me skrbi, ker nisem sam čisto nič kriv, samo zanima me kašen odnos imajo do tega. Sicer bom pa kmalu videl.
Jae je ena boljsih firm kar se garancije tice. nes tja, povej u cem je problem, pa ti bodo ze povedal kako pa kaj. se nikol pa nism slisu da bi kej kompliciral.
No samo tako za info, z grafo ni bilo nič narobe, samo malo je bilo potrebno PCI kartice premetat in stvar sedaj dela BP.
Popravek.
Verjeli ali ne kriv je bil IDE kabel na katerem je bil priklopljen disk. Hec je pa ta, da je kabel dolg 90cm in, če disk priklopim na najvišji konektor potem rata sranje. PCI kartice pa niso bile krive in tudi grafa ne. Mater
Verjeli ali ne kriv je bil IDE kabel na katerem je bil priklopljen disk. Hec je pa ta, da je kabel dolg 90cm in, če disk priklopim na najvišji konektor potem rata sranje. PCI kartice pa niso bile krive in tudi grafa ne. Mater
kup 60cm kabel. po specifikacijah je IDE kabel lohk dolg samo 45cm...
Saj dela tudi na tem, no le na enem konektorju, ampak vseeno dela. Dolg kabel pa rabim zato ker imam big tower in vodno, in spodaj enostavno ni placa za disk, zato sem ga premaknil na vrh in kabel dolg 90cm je ravmo prav dolg. Sam bi tudi raje imel krajsi kabel samo kaj ko ni placa, med tistimi cevmi, radiatorjem, crpalko,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ni slike kaj naj storimOddelek: Pomoč in nasveti | 1230 (969) | antolic113 |
» | Problem - error loading operating systemOddelek: Strojna oprema | 1375 (1275) | Trancedeejay |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 19153 (12669) | Ursus |
» | WINFAST A6600 GT ali XFX 6600 GT? (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Kaj kupiti | 49234 (22736) | AtaStrumf |
» | mod diskaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1822 (1228) | segi |