Forum » Programska oprema » winME/Win2000
winME/Win2000
Mr_Oizo_ ::
Zanima me zakaj ne morem v WinME nastimat hibernacije.....kolega ma isto maticno plosco...pa mu je vse delal....pa sva skupi nastimala settings od power optinos..damn!!
V W2K je bla zgodba mal boljsa...tam se imel na izbiro hibernacijo....samo ko je racunalnik koncal s hibernacijo se ni samodejno izklopil......vcasih pa mi je tudi friznu.....
Dejan
V W2K je bla zgodba mal boljsa...tam se imel na izbiro hibernacijo....samo ko je racunalnik koncal s hibernacijo se ni samodejno izklopil......vcasih pa mi je tudi friznu.....
Dejan
andrej ::
problem so lahko driverji in BIOS. Torej, dobi si novejse driverje in BIOS.
problem so lahko tudi razni programi, ki instalirajo driverje za svoje delovanje - recimo kaksni antivirusni programi ali kaj podobnega - recimo programi za peko...
problem so lahko tudi razni programi, ki instalirajo driverje za svoje delovanje - recimo kaksni antivirusni programi ali kaj podobnega - recimo programi za peko...
TinkaPinka ::
Najbolje je, da pogledaš v nohiber.txt datoteko (poišči jo, mislim da je v windows direktoriju), kjer imaš napisan natančen razlog, zakaj je Hibernation funkcija izklopljena.
I am easy to please as long as I get my way.
Quake ::
Hibernation tudi meni v Win ME ne dela, modtem, ko mi v Win 2000 dela brez problema.
Bom malce preizkusal stvar z razlicnimi BIOSI in gonilniki. Ce se mi posreci, ti povem
Bom malce preizkusal stvar z razlicnimi BIOSI in gonilniki. Ce se mi posreci, ti povem
iBojan ::
Ponavadi so problem gonilniki za zvočno kartico ter za modem. Vsaj pri meni je bilo tako ;)
lp, _GeS_
lp, _GeS_
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hibernation WinXP ali Win2K dela/ne delaOddelek: Operacijski sistemi | 958 (865) | Damjan Jagar |
» | Avtomatski izklop PC-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1875 (1751) | jjohny |
» | Ko rač. starta iz hibernacije ni slike (Dual Monitor)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2279 (1931) | ali3n |
» | WIN XP hibernacija, stanje pripravljenostiOddelek: Programska oprema | 1055 (939) | abcde7 |
» | Hibernate v Win2kOddelek: Pomoč in nasveti | 1170 (1027) | freejack |