» »

Hibernation WinXP ali Win2K dela/ne dela

Hibernation WinXP ali Win2K dela/ne dela

Dusan_83 ::

Imam problem s funkcijo hibernation tako v WinXP kot v Win2K, ki me ze posteno spravlja ob zivce. V obeh operacijskih se mi racunalnik vcasih postavi nazaj iz hibernacije, vcasih pa ne. Poskusal sem ze razne nacine in z razlicno odprtimi programi. Pa ne dela :( Tudi v BIOSu sem ze poskusal nastavljati vse mogoce in prav tako brez uspeha. Na drugem racunalniku, ki ga imam, pa zadeva deluje tako kot mora - brez kakrsnihkoli problemov. V cem bi se lahko bila fora???

Sci-Fi ::

Jst sem sicer obratne probleme. Ni hotel v Hibernacijo, ampak to je bilo vsaj pri meni ker sem mel en sam disk na RAID del matične priključen, ko sem ga dal na navaden IDE je delalo normalno.
Sci-Fi is the best way to dream

andrej ::

gonilniki oz. dolocen program. vcasih ga lahko serjejo recimo gonilniki za graficno ali razni TV programi. malo preveri kaksne programe in imas, ter kdar ti pride iz hibernacije in kdaj ne...

Dusan_83 ::

Ce imam TV program odprt, se itak ne vrne nazaj. Bo treba res ocitno 1001 kombinacijo preizkusiti.

Je pa tako, kot da se monitor ne bi hotel prizgati (imam LCDja). Na tipkovnici namrec utripnejo lucke... potem pa kr blank screen.

Boky ::

Ko mi je kolega kak mesec nazaj posodil ATI-jev tv tuner sem imel enake probleme. Računalnik se ni hotel zbuditi več z hibernacije. Ob odstranitvi kartice so problemi zginili!

Damjan Jagar ::

Tudi sam imam od nedavno iste probleme. Včasih se mi zbuta iz hibernacije, včasih pa se ustavi pri Resuming Windows. Na žalost nisem opazil točno kdaj se mi je to začelo dogajati in kaj sem pred tem inštaliral. Je bil pri komu krivec driver za BT ali pa Omega driverji za grafično? Mogoče kdo pozna kakšen programčič, ki bi znal poiskati krivca? Redno uporabljam hibernacijo in omenjeni problem moram rešiti.

Imam pa še en problem, ki me spremlja od začetka. Tweak UI si nikakor ne zapomni, da bi rad skrolal po 3 vrstice na enkrat. Stalno se nastavi privzeta vrednost - 1 vrstica.

Win XP SP1
http://jagar.si

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spanje računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
163100 (2697) ST-777
»

ddwrt wrt54gl wol :(

Oddelek: Pomoč in nasveti