Forum » Pomoč in nasveti » Hibernate v Win2k
Hibernate v Win2k
Simeroni ::
pri ABIT BE6-2, ki ima HPT366 kontroler za disk on-board, ne morem spraviti Win2k v hibernate stanje. POMOC!!!
JLP ::
A opcijo z hibernacijo maš al je nimaš? A maš najnovejši BIOS za plato (da le ta podpira hibernacijo)?
Live long and prosper!
Kekec ::
KA to pomeni ne moreš, al nimaš opcije, ali ti pri prehodu v hibrernacijo prekine in se vrne v normalno stanje???
Prekine in se vrne v normalno stanje...gledal sem na HP od high-tech opise za kontroler, vendar nikjer ne omenjajo tega problema...nasploh nic od hibernate...poslal sem tudi mail na njihov support...vendar ni odgovora
IgiS ::
Jest sem mel plato BE6 in HPT366 in mi tud ni delal. Pol pa sem potegnil iz neta nove driverje za HPT366 (prej pa sem še BIOS upgrade-al) in stvar je delala brez problema !
LP
IgiS
LP
IgiS
TO IGIS: bios obstaja samo za PCI kontroler...ali je ta dober tudi za on-board kontroler? bojda ni...vsaj pri opisu je tko pisalo...thx
JLP ::
Simeroni:
BIOS ki je za PCI verzijo kontrolerja ne moreš uporabit za flashanje kontrolerja vgrajenega na plati. BIOS za tak kontroler se flasha skupaj z BIOSom za plato. Tko da dobod si najnovejši BIOS za plato, najnovejše drajverje za hardware k ga maš. Lahko ti pa povem, da če maš Sound BlasterLive in inštalirane LiveWare gonilnike s hibernacijo verjetno ne bo nič, ker so LW drajverji slabo napisani.
BIOS ki je za PCI verzijo kontrolerja ne moreš uporabit za flashanje kontrolerja vgrajenega na plati. BIOS za tak kontroler se flasha skupaj z BIOSom za plato. Tko da dobod si najnovejši BIOS za plato, najnovejše drajverje za hardware k ga maš. Lahko ti pa povem, da če maš Sound BlasterLive in inštalirane LiveWare gonilnike s hibernacijo verjetno ne bo nič, ker so LW drajverji slabo napisani.
Live long and prosper!
freejack ::
Kaj se sekirate,..Hibernate opcija sploh ni tko potrebna. Pač shraniš kar delaš in konec,..ne da bom pušal vsa okna odprta in ga tko ugašal (hibernate),..
BigFoot ::
men je pa hibernate tako zelo všeč zaradi hitrosti (winsi se naložijo res hitro)
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Kekec ::
frejack: ni cist res nekaterim to prav paše da pustijo miljon odprtih okn in ko se nazaj naložijo da lahko takoj začnejo delat in jim ni treba ponovno se odpirat pa tko!
lp!
lp!
bosstjann ::
a mi lahko en pove kako naštimat winme za hibernizacijo
v win2000 mi dela lepo v winme pa napiše da rabim 128mb free disk ampak jest mam 256mb rama
kako to popravit
v win2000 mi dela lepo v winme pa napiše da rabim 128mb free disk ampak jest mam 256mb rama
kako to popravit
Zahvaljujem se vsem, ki ste nudili svoja mnenja - pomoc.
Obveljalo je staro pravilo - nalozi najnovejse driverje in delalo bo!
Hvala vsem!
Obveljalo je staro pravilo - nalozi najnovejse driverje in delalo bo!
Hvala vsem!
krho ::
Kekec:
WinME vsebino pomnilnika pri Hibernateanju stisnejo, zato rabijo priblizno 50% prostora manj.
WinME vsebino pomnilnika pri Hibernateanju stisnejo, zato rabijo priblizno 50% prostora manj.
freejack ::
Ok, Kekec, ni čist tko, sam ni pa velke razlike,.. je pa res, da se hitreje (lahko tudi počasneje) naloži,..sam normalno, če je že vse v pomnilniku, zato pa prostor rabi,..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem modificiran BIOS za Abit BE6Oddelek: Navijanje | 1577 (1428) | Mr Hilter |
» | A je to normalno al je disk prepočasen?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3126 (2179) | strictom |
» | Abit BE6II (HPT366) in IBM DTLAOddelek: Pomoč in nasveti | 1803 (1589) | bastadu |
» | Win ME HibernateOddelek: Pomoč in nasveti | 956 (879) | TinkaPinka |
» | HPT366 kontrolerOddelek: Strojna oprema | 1495 (1317) | Siluro |