Forum » Pomoč in nasveti » Procesi in virus VORM_MyDOOM
Procesi in virus VORM_MyDOOM
drofa13 ::
V upravitelju opravil pod procesi se mi izvaja polno procesov, ki ne vem kaj sploh so. Kako je kaj s temi procesi? Kako in kateri se lahko zbrišejo? Ali obstaja kakšen program, ki to učinkovito opravi in kako je kaj s temi programi za upravljanje z registrom, kot so na primer Ace utilities, TuneUp Utilities, itd.
PC cillin mi je zaznal v pošti virus VORM_MYDOOM, vendar te pošte nisem odpiral ampak samo zbrisal. Vendar mi se poštni predal fila z polno neke čudne pošte. Nekaj sem poskušal z programom TuneUP in z navodili iz internetne strani Trend Micro za odstranitev virusa VORM_MYDOOM. Izbrisal sem iz registra taskmon.exe in mi trenutno ne pošilja več čudne pošte ne vem pa če sem s tem odstranil virus.
Zanima me tudi, kako je kaj z požarnimi zidovi, so ti koristni in kako jih nastaviti, da si zavaruješ računalnik.
Hvala!
PC cillin mi je zaznal v pošti virus VORM_MYDOOM, vendar te pošte nisem odpiral ampak samo zbrisal. Vendar mi se poštni predal fila z polno neke čudne pošte. Nekaj sem poskušal z programom TuneUP in z navodili iz internetne strani Trend Micro za odstranitev virusa VORM_MYDOOM. Izbrisal sem iz registra taskmon.exe in mi trenutno ne pošilja več čudne pošte ne vem pa če sem s tem odstranil virus.
Zanima me tudi, kako je kaj z požarnimi zidovi, so ti koristni in kako jih nastaviti, da si zavaruješ računalnik.
Hvala!
svencbir ::
Glede požarnega zida ti priporočam paket Norton Internet Security, samo je pa zelo procesorsko požrešen. V tem paketu je anti-spam program, požarni zid, anti virus... Mislim da ti bo pomagal pri vseh zgoraj opisanih težavah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje oz.BACKUP op.sistema IN INSTALIRANIH PROGRAMOV iz C:/Program Files-aOddelek: Operacijski sistemi | 4193 (3383) | hojnikb |
» | Problem ki ga ne znam identificirati.Oddelek: Pomoč in nasveti | 5865 (4710) | unknownjnz91 |
» | C particija vedno polna, tudi ce use zbrišemOddelek: Pomoč in nasveti | 1427 (1219) | Yacked2 |
» | programi za optimizirano delovanje računalnikaOddelek: Programska oprema | 7687 (7337) | zee |
» | MMTASK.EXEOddelek: Omrežja in internet | 1168 (1033) | janez5 |