» »

C particija vedno polna, tudi ce use zbrišem

C particija vedno polna, tudi ce use zbrišem

torres8 ::

zdravo imam na disku 3 particije c: na kateri so w7 pa se mi avtomatsko sama polni. Velikost le te je 55G a na njej je le 18G in mi kaze v okencu da je polna in sistem mi zelo pocasi deluje zaradi tega in me stalno opozarja na premalo prostora. Proval sem defrag cc cleanup in format....nic ne pomaga. Ima kdo kako idejo??

hojnikb ::

večjo partricijo nared ane.. pa ugotov kateri fajli ti največ placa porabijo oz. kater program ti to povzroča..
#brezpodpisa

tx-z ::

To smetijo na polno windowsi...Js sm mel 2GB frej...in zj je vedno okol 100MB pa pač jamra. Vsakič k zbrišm kej da nardim 500MB frej, se u pou ure spet zafila...in to bi lah delu u neskončnost tko da zj pač skos jamra :) Problem je če ne morš povečat particije, k je druga tut čist polna :)
tx-z

hojnikb ::

winsi sami od sebe nebojo nič ne polnejo particije (vsaj ne v taki meri), to je neka nesnaga gor, ki to dela.
lepo preveriš z resource monitorjem, kje smeti..
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: hojnikb ()

torres8 ::

sj pravim da sm tud format ze naredil na drugih dveh particijah pa nimam programov nic...je pa tako kot je v zgornejm postu zapisal zbrises se kar mores za pol ure se napolni use skupaj nazaj

hojnikb ::

to maš nek nadležn virus, ki ti nagaja.
Formatiraj cel disk, naredi dve particije (eno za win, eno za vse ostalo, win particija naj bo večja) in poročaj.. Pa ne inštaliraj vse nesnage ko se sveti..
#brezpodpisa

torres8 ::

windows particija je druga najvecja je 55 G potem druge dve so 20 G in 70G. Za virus sem pregledal use z vecimi programi in mi ne pokaze da bii kaj odkrilo...in programov nimam instaliranih skoraj nic ker sem pac nekako pristas urejenega racunalnika z cim majn programi in procesi. Sem pa napisal temo kak teden nazaj kjer sem kupil nov WD disk in sem milsil da bom zamenjal disk v laptopu a sem se ustel saj le ti novi nimajo istih sata prikljuckov almpak imajo kar na vezju usb 3.0 :|

hojnikb ::

na kakšen način se ti to sploh fila ... ?
poglej z resource monitorjem, kam win piše ..
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: hojnikb ()

StoneFox ::

Ko se je meni to dogajalo na WIN 8 sem šel pogledat kaj mi tako zaseda disk. V mapi system/config sem odkril razdrobljene datoteke po 500kb z imenom regtrans-ms. Vse skupno so mo zasedale skoraj 10 giga. Malo sem prebrskal po forumih in ugotovil da gre za registrske zapise, ki nastajajo vsak dan. Lahko se jih pa komot izbriše. Poglej če bi lahko bilo to.

Blinder ::

Pa kake temp datoteke
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

torres8 ::

temp pobrisan use je zbrisano usi programi. Tistih fajlov pa ni v system / config. tudi ce dam na use skupaj desni klin lastnosti dobim zapolnjenost 18G sepravi nekaj mi je le virtualno napolnilo ostalih 35G

djforever ::

virusi odstrani

solatko ::

Delo krepa človeka

ST-777 ::

torres8 je izjavil:

c: na kateri so w7 pa se mi avtomatsko sama polni. Proval sem defrag cc cleanup in format....nic ne pomaga. Ima kdo kako idejo??
Uporabljam TuneUp Utilities 2013 in je odličen program. Win 7 imam na compu že več kot pol leta, mapa Windows na particiji C, pa je velika 13,8 GB, kar se mi ne zdi veliko.

"Is your PC not running as smoothly as it did when you first took it out of the box? A lethargic machine is oftentimes the result of a fragmented hard drive, an overabundance of junk files, and a Windows registry in disarray. If you'd like to put some pep in the step of your sluggish desktop or laptop, then check out TuneUp Utilities 2013." http://www.pcmag.com/article2/0,2817,23...

Lahko prej preizkusiš free 15-dnevni trial TuneUp Utilities 2013.

solatko ::

IO bit je free v precej zmogljivi verziji. Ni potrebe po pro. Sploh pa odsvetujem, travniške verzije plačljivih optimizacijskih orodij, ker praviloma vsebujejo vso možno nesnago.
Uporabljam izključno zakonite plačane programe ali dobre free verzije.
Delo krepa človeka

ST-777 ::

Tudi jaz priporočam le zakonite plačljive programe. TuneUp Utilities 2013 (Licence for up to 3 PCs) stane le 40€, prihrani pa veliko težav.

Yacked2 ::

CCleaner bo za enkrat dober.
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kloniranje oz.BACKUP op.sistema IN INSTALIRANIH PROGRAMOV iz C:/Program Files-a

Oddelek: Operacijski sistemi
294103 (3293) hojnikb
»

Problem ki ga ne znam identificirati.

Oddelek: Pomoč in nasveti
365740 (4585) unknownjnz91
»

Kako odstraniti dual boot?

Oddelek: Pomoč in nasveti
92054 (1842) z3ro
»

PC program za odpravljanje težav z računalnikom

Oddelek: Kaj kupiti
71931 (1771) bluefish
»

Program za čiščenje registry-ja

Oddelek: Programska oprema
112212 (2051) SynTax64

Več podobnih tem