Forum » Strojna oprema » ADSL kapacitete
ADSL kapacitete
satan333 ::
Če se spozna kdo v to področje ?
Kaj mora Telekom vgraditi v centrale v krajih kjer še ADSL ni podprt, ali kako to zgleda ?
Ali so to velike investicije, da gre to nekoliko počasi v krajih ki niso ravno glavno mesto ?
Kaj mora Telekom vgraditi v centrale v krajih kjer še ADSL ni podprt, ali kako to zgleda ?
Ali so to velike investicije, da gre to nekoliko počasi v krajih ki niso ravno glavno mesto ?
jsmith ::
DSLAM. Nekje je pisalo da mora biti najmanj 30 uporabnikov, da se jim izplača. Poskrbeti morajo tudi, da je med SiOL-om in centralo dovolj hitra ATM povezava.
Kako izgleda so zadnjič pokazali v Resnični resničnosti.
Kako izgleda so zadnjič pokazali v Resnični resničnosti.
Zheegec ::
Hja, na ta DSLAM sem čakal okoli 2 leti, najprej so rekli da bo na koncu 2002, potem pomlad 2003, potem sredina 2003, potem oktobra 2003, potem pa sem septembra dobil ponudbo.
Vem da tole zate ni bil preveč optimistični post, samo če se jim ne splača ne bodo šli ADSLa omogočat 10 uporabnikom.
Vem da tole zate ni bil preveč optimistični post, samo če se jim ne splača ne bodo šli ADSLa omogočat 10 uporabnikom.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
billy ::
Zanimivost:
amis mora za uporabo telekomove centrale za svoj ADSL plačevati 500.000sit mesečno na centralo.
Če se siolu izplača s 30 naročniki je to okrog 250.000sit mesečno.
Siol ima spet privilegije...
amis mora za uporabo telekomove centrale za svoj ADSL plačevati 500.000sit mesečno na centralo.
Če se siolu izplača s 30 naročniki je to okrog 250.000sit mesečno.
Siol ima spet privilegije...
planetparty ::
billy, ne SiOL nima privilegije, je v 100% lasti Telekoma, tak za info
Drugače pa mi gre na živce, da vsi sekaj pljuvajo po SiOLu, češ, da so taki in onaki, da so nezanesljivi, ja kdo pa vas slili, da imate za ponudnika SiOL?
Kot drugo: lahko ste/smo srečni, da imamo tako poceni in hiter net, le malo evropskih držav ima tako poceni in to pri neomejenem dolpotegu
Drugače pa mi gre na živce, da vsi sekaj pljuvajo po SiOLu, češ, da so taki in onaki, da so nezanesljivi, ja kdo pa vas slili, da imate za ponudnika SiOL?
Kot drugo: lahko ste/smo srečni, da imamo tako poceni in hiter net, le malo evropskih držav ima tako poceni in to pri neomejenem dolpotegu
Zheegec ::
ja kdo pa vas slili, da imate za ponudnika SiOL?
Kar se tiče broadbanda imam samo SIOL na izbiro, zdi se mi pa narobe to da Amis ne dobi enakih pogojev kot jih ima SIOL.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
billy ::
Čeprav je siol v lasti bi morali veljati isti pogoji. Drugo bi bilo, če bi bilo eno in isto podjetje. No..krneke..
Glede pljuvanja in kako nam lepo gre...
1. telekom in siol zatirata konkurenco koliko se da...
2. pogleja malo cene po drugih državah in še njihove povprečne plače..
3. "če ni nič drugega, kaj pa naj mam?"
Glede pljuvanja in kako nam lepo gre...
1. telekom in siol zatirata konkurenco koliko se da...
2. pogleja malo cene po drugih državah in še njihove povprečne plače..
3. "če ni nič drugega, kaj pa naj mam?"
planetparty ::
Saj če nočeš meti, nomašm, če pa hočeš meti, pa vzemeš tisto, kaj je!
Kaj pa moremo, da je pr nas tak, da so plače v dreku, ves se primerja z EU, samo plače NE.
Im potem še težijo, d so naši delavci daragi, da naj vraz vzeme takega menedžerja
Drugače pa se ne bi v to spuščal, za mene Siol niti ni tako slab, ker ni drago, res pa je, da imajo pogosto probleme, kar bi ser moralo upoštevati pri položnici (če je kakšen izpad, oliko nižja cena na koncu meseca)
Kaj pa moremo, da je pr nas tak, da so plače v dreku, ves se primerja z EU, samo plače NE.
Im potem še težijo, d so naši delavci daragi, da naj vraz vzeme takega menedžerja
Drugače pa se ne bi v to spuščal, za mene Siol niti ni tako slab, ker ni drago, res pa je, da imajo pogosto probleme, kar bi ser moralo upoštevati pri položnici (če je kakšen izpad, oliko nižja cena na koncu meseca)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modri ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19581 (9024) | Nejc Pintar |
» | Pocenitev dostopa do ADSL za ponudnike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14250 (8970) | micron1 |
» | ADSL brez ISDN že prihodnje leto? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14755 (10642) | Bistri007 |
» | Siol bo spremenil ADSL pakete (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 23397 (15229) | MEDENA |
» | TELEKOM ZAČEL TRŽIT <b>ADSL</b> (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5837 (4287) | Opkow |