Forum » Pomoč in nasveti » Pot do procesorja
Pot do procesorja
sparky ::
Pozdravljeni
Imam težave pri štimanju starejšega računalnika 300Mhz AMD. ko ga zaštartam mi zažene bios potem mi prikaže Win98 okno ter nazaj v dos in napiše da moram napisati pot aktivnega procesorja ali nekaj podono v oklepaju pa kot pomoč c:\windows\command.com. Vendar tudi če to vpišem ne gre naprej.
Poskušal sem tudi povoziti windowse pa se na istem mestu ustavi.
Kaj če bi sformatiral bi pomagalo?
Najlepša hvala.
Imam težave pri štimanju starejšega računalnika 300Mhz AMD. ko ga zaštartam mi zažene bios potem mi prikaže Win98 okno ter nazaj v dos in napiše da moram napisati pot aktivnega procesorja ali nekaj podono v oklepaju pa kot pomoč c:\windows\command.com. Vendar tudi če to vpišem ne gre naprej.
Poskušal sem tudi povoziti windowse pa se na istem mestu ustavi.
Kaj če bi sformatiral bi pomagalo?
Najlepša hvala.
bmen ::
Zaženi PC z zagosnko disketo za tiste windowse 98 ki jih imaš instalirane (za win98se - z disketo za win98se in podobno)
nato napiši v dosu
a:
sys c:
napisalo ti bo, da je "sistem prenešen" -> diskto ven - zaženeš pc in bi moralo delat
PS
če me spomin ne vara ti ob izdelavi rešilne diskete pozabi skopirati program sys.com - tega moraš na disketo nato posneti sam.
Lep pozdrav iz dobrih starih DOS časob
bmen
nato napiši v dosu
a:
sys c:
napisalo ti bo, da je "sistem prenešen" -> diskto ven - zaženeš pc in bi moralo delat
PS
če me spomin ne vara ti ob izdelavi rešilne diskete pozabi skopirati program sys.com - tega moraš na disketo nato posneti sam.
Lep pozdrav iz dobrih starih DOS časob
bmen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje-TežaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1799 (1218) | luksorzi |
» | Zakaj ne vidim DISKA v DOSU?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1109 (1020) | 5er--> |
» | Snemanje win98 brez CD-ROM-aOddelek: Operacijski sistemi | 1675 (1426) | Lincolin |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2375 (1746) | BlackHole |
» | FormatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1603 (1410) | Pretorijanec |