Forum » Pomoč in nasveti » Kako spremeniti ime sistemske mape v XP-jih?
Kako spremeniti ime sistemske mape v XP-jih?
H_man ::
Kako spremeniti ime sistemske mape USER
--\documents and settings\USER
sem spremenil ime accunta pa nič
to bi verjetno mogel pri instalaciji navest željeno ime
kaj se da kaj naredit v registru?
hvala
lp
--\documents and settings\USER
sem spremenil ime accunta pa nič
to bi verjetno mogel pri instalaciji navest željeno ime
kaj se da kaj naredit v registru?
hvala
lp
Spajky ::
Lahko probaš, sam prej zGhostaj sistem OBVEZNO!!!
Naredi kopijo mape in jo preimenuj kot želiš in nato odpri regedit in VSE instance documents and settings\USER zamenjaj kot kot želiš! (druga rešitev hitrejša: izvozi register in nato ga editiraj s enostavnim textovnim urejevalnikom z Find & Replace, save in nato uvozi register nazaj in restartaj mašino. Če se kaj zaj**** pa ne dela, lahko povoziš z ghost backupom!
Naredi kopijo mape in jo preimenuj kot želiš in nato odpri regedit in VSE instance documents and settings\USER zamenjaj kot kot želiš! (druga rešitev hitrejša: izvozi register in nato ga editiraj s enostavnim textovnim urejevalnikom z Find & Replace, save in nato uvozi register nazaj in restartaj mašino. Če se kaj zaj**** pa ne dela, lahko povoziš z ghost backupom!
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Mercier ::
Osnovni zapis je tu:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList
Ime mape je pa treba spremenit. (zgolj v registru ne bo nič pomagalo, oziroma, novo mapo bo skreiralo ob prijavi)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList
Ime mape je pa treba spremenit. (zgolj v registru ne bo nič pomagalo, oziroma, novo mapo bo skreiralo ob prijavi)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows xp upgrade to windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2887 (2443) | bluefish |
» | Kako formatirat pc brez da bi zbrisal odklenjene livele igerOddelek: Igre | 1332 (907) | veverrca |
» | kako prestaviti uporabniške profile (Documents and Settings) na drug diskOddelek: Operacijski sistemi | 1648 (1363) | sidd |
» | Spremeniti userju imeOddelek: Operacijski sistemi | 2430 (2241) | [SkA] |
» | NTFS dostopOddelek: Operacijski sistemi | 2354 (1857) | ToniT |