Forum » Hlajenje in modifikacije » razporeditev komponent za vodno hlajnje!
razporeditev komponent za vodno hlajnje!
mloncar ::
sicer imam že sestavljeno vodno hlajenje, ampka me zanima kako je najbolš met razporejen pumpo, radiator, bloke.
sam imam tako: pumpa -> CPU blok -> radiatro -> rezrvoar!
sm mal po netu brsku pa sm najdu kr velik slik, kjer gre voda iz pumpe najprej v radiator in šele potem v CPU blok!
tuki je še ene skica vodnega hlajenja, ki se men zdi zelo, zelo čudna (sam nebi nikoli tako razporedill komponente)!
sam imam tako: pumpa -> CPU blok -> radiatro -> rezrvoar!
sm mal po netu brsku pa sm najdu kr velik slik, kjer gre voda iz pumpe najprej v radiator in šele potem v CPU blok!
tuki je še ene skica vodnega hlajenja, ki se men zdi zelo, zelo čudna (sam nebi nikoli tako razporedill komponente)!
Abit NF7-s, barton 2600@2655(231x11.5), 2x256mb Geil Value PC3200,
Leadtek FX5900LX 128mb MyVIVO
Tic ::
Jaz imam tako, razen tega da ni uzporedne vezave pri CPUju in NBju (posledično tudi pri GPUju) ampak si bloki sledijo CPU>NB>GPU.
persona civitas ;>
mloncar ::
neki me zanima.. ..v čem je prednost, da je naprej radiator, šele potem pa CPU blok in ostalo??
je kdo že probu. če je kej razlike če imaš takoj za pumpo radiator pa potem bloke, ali najprej bloke pa potem radiator??
je kdo že probu. če je kej razlike če imaš takoj za pumpo radiator pa potem bloke, ali najprej bloke pa potem radiator??
Abit NF7-s, barton 2600@2655(231x11.5), 2x256mb Geil Value PC3200,
miroB ::
V tem, da pride ohlajena voda iz radiatorja na cpu, za pretok je pa vseeno v kakšnem zaporedju imaš zvezane komponente, vedno je isti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4255 (3540) | asus |
» | Kratka anketa glede črpalk in blokovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3110 (2521) | MasterMiG |
» | Ohišje z vgrajenim vodnim hlajenjem!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1442 (1120) | m.i.h.a. |
» | Na kaj pazit, ko delaš vodno hlajenje!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8831 (6931) | Jackass |
» | razporeditev komponent vodnega hlajenjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1111 (931) | DimmniBurek |