» »

Ohisje bomba

Ohisje bomba

pitagora ::

Pozdrav imam eno idejo na netu sem zasledil neke slike ohisja v obliki bombe pa me zanima ce ima mogoce kdo kaksen link za nacrte in seveda da ne bo pomote, sam bom zadevo se priredil tako da bo bolje zgleadalo in seveda da bo dobro hladilo cirkulacija zraka pa te stvari.. ohisje bomba!
lp
oko

T0RN4D0 ::

hmmm, mislim da je to kar (pre) zahteven projekt...

mogoče, če bi kakšno ogromno 4/5/6 oglato raketo naredu...

mah, pozab ;)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

iskra ::

Kako bi pa izgledala ta bomba? ... Malo bolje opiši/nariši :))

Gandalfar ::

Drzite se teme. Ce vam odlocitve moderatorjev niso vsec uporabite temu namenjeno temo. Pritožbe

Boki_ ::

Mogoče bi lahko naredil kao da je torpedo. Pa bi naredu, kot torpedo ko ma za pogon zadi en propeler, pa bi ti tut dal en Ventilatorčk. Pa bi naredu en podstavek, v katerga bi legla bomba, pa kjer bi blo stičišče ploskev bi tam pustu lukno, in namontiral vente, da pihajo gor.
I'm back

pitagora ::

Hvala za idejo sem ze sam studiral da bi naredil podobno kot torpedo, bi moral dosti ventijev namontirat da bi se hladilo vse skupaj.Po moje eden spredaj pa zadaj in nekaj rez zaradi cirkulacije zraka, nacrti so ze v izdelavi...........ali pa no predlagajte
Hvala.
LP
OKO
lp pitagora

Gandalfar ::

Sam to je kr velka stvar ... razen, ce bo mini-atx uporabu?

iskra ::

Meni bi se zadeva zdela veliko prevelika ... :\ No, ja, z mini-ITX bi se še dalo nekako zmanjšat končni izdelek ampak še vedno bi stvar izgledala kot "karikatura" torpeda (kratko, debelo). Konec koncev bi lahko kot pogonski propeler namontiral sobni ventilator :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

World of Warships (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Igre
33744293 (22732) oo7
»

Kitajska razvija "nadzvočno" podmornico

Oddelek: Znanost in tehnologija
478100 (6159) zmaugy
»

Premaknjen radiator - mrzla soba

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
294966 (4468) Go-ahead
»

"Turbo kopalke" (strani: 1 2 )