» »

Mis oz glodalec.

Mis oz glodalec.

DarkHand ::

dajte mi povedati priblizno cene
opticne misi
pa lahko tudi priporocate kaksno
pa cene zraven bi prosu
  • spremenilo: DarkHand ()

Muflon1 ::

ja vš kako ti bom povedu mel sm Dexxa Optical mouse pride tak okol 5-6 jurjev. Pa sm mislu da je v redu. Pol sm pa mel priložnost prit do Microsoft Intelimouse Explorer ko je vredna še enkrat tolk (12-15 tisoč SIT) pa ti povem da je Mirosoftova 3X boljša (ko sm pol čez en mesec spet prjel Dexxa miško sm bil prav začuden kak plastik fantastik je. V glavnem Intelimouse Explorer je super miška resda draga ampak zame ko sem jo tko pocen dobu je bla darilo z neba. OPOZORILO če misliš kupt dexxa miško in če igraš 3D streljanke je ne kupt ker prav nemarno iz roke drsi če hočeš kake hitre premike delat (za razliko od Intelimouse Explorerja>:D)
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com

kuzifix ::

Logitech iFeel MouseMan je cca 15k, vsaj mislm da. Ergonomija je odlicna (ce si desnicar), tko da klasicnih misk sploh ne maram vec. Zravn dobis se cd z drajverji pa progiji tko da ... Vredna svojga kesa. Dela prek usb-ja, drgac je pa baje zdej dal logitech vn tud brezzicno ... Katera klasicna tud ni tko svoh :))
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.

BC3 ::

Kup Microsoft Intellimouse Explorer k je res huda.

Tuki si jo lah pa še bol pogledaš.


Quake ::

DEXXA optical mouse za svojo ceno trga gate. Jo imam namrec sam in sem izredno zadovoljen. Ce jo bos kupil, potem si priskrbi nove driverje, ker tisti, ki jih dobis v skatli zraven so cisto navaden kup neuporabnega dreka!

Aja, cena misi je okoli 6500 SIT, kar je zares ugodno za tako dobro misko! Mislim, da se mis lahko mirne duse primerja z Intelli mouse explorer od Microsofta!>:D

Muflon1 ::

Quake: Grem stavit da še nisi mel Intelimouse Explorerja v roki da govoriš da je čist podobna. Razlika med Dexxa miško in Intellimouse Explorerjem je približno takšna kot pri ceni Intelimouse je približno 2,5X boljši tako po tem kako sede v roko kot po tem kako kvalitetne gumbe ima.
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero miš?

Oddelek: Kaj kupiti
6867 (756) Thanatos
»

Je moj glodalec zadovoljive kvalitete in/ali hitrosti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
515317 (5317) ender
»

Najbolša miš

Oddelek: Kaj kupiti
251672 (1222) Evil
»

Glede testa miši

Oddelek: Strojna oprema
361410 (1029) Dami
»

svetujte katero misko

Oddelek: Kaj kupiti
481980 (1488) blue96

Več podobnih tem