Forum » Operacijski sistemi » Dvoje oken na eni particiji
Dvoje oken na eni particiji
Silent Kit ::
Prej sem mogu na enm kompu XPje naložt na mašino, na kateri so milenium laufal, pa je mela ta mašina sam eno particio, čez cel disk, pa se mi ni dal defragmentacije pa to delat, pa sem v dobri veri ker na isto particijo xpje butnu. Pa nisem dal upgrade ampak "navadno" inštalacijo. No problem je zdej v tem, da win Me zdej ni v boot meniju, oz. ni sploh boot menija.
Zanima me če se da odstrant XPje tko, da bojo Me delal normaln, al pa Me v boot meni spravt.
Hvala.
Zanima me če se da odstrant XPje tko, da bojo Me delal normaln, al pa Me v boot meni spravt.
Hvala.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
ElectricMan ::
če si XPje inštaliral preko win Me na isto particijo, to pomeni da si zbrisal win Me.
root987 ::
Samo zanima me, zakaj zaboga sploh želiš imeti spet windows me? Kljub temu, da se mi zdi win2k boljši od xp, še vedno mislim, da so xpji boljši od me. In to VELIKO boljši.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Dr_M ::
sej xp pa me niti ne mores primerjat. xp temeljijo na NT, uni so pa na...dosu
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
ElectricMan:
Pozabu sm napisat, da sm Xpje naložu v mapo WINXP, Milleniumi so pa v mapi WINDOWS ostali, tko da so pomojem dokaj celi ostali.
Ostali: Se popolnoma strinjam, da so XPje daleč najboljši, sam to ni moj računalnik, ampak od staršev od punce, tko da bi ga rad, čim prej v prvotno stanje spravu (v soboto se vrnejo z dopusta).
Prosim za nasvete
Pozabu sm napisat, da sm Xpje naložu v mapo WINXP, Milleniumi so pa v mapi WINDOWS ostali, tko da so pomojem dokaj celi ostali.
Ostali: Se popolnoma strinjam, da so XPje daleč najboljši, sam to ni moj računalnik, ampak od staršev od punce, tko da bi ga rad, čim prej v prvotno stanje spravu (v soboto se vrnejo z dopusta).
Prosim za nasvete
BigWhale ::
Jest bi se se vprasal, kaj zaboga si sel sarit po kompjuterju, ce si vedel, da ne ves kak bo rezultat :P
root987 ::
In to na računalniku od staršev od punce... jej jej. Jah, poskusi vse datoteke skopirat nekam in potem na novo gor vrži millenimum če že ne gre drugače... Verjetno se jim bo kakšna nastavitev zdela malo čudna, ampak po vsej verjetno si bodo mislili: "Pač, windowzi..."
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Dr_M ::
kaj pa restore? upam da si shranu prejsnjo kopijo winME.
drugac ne bo slo.
drugac ne bo slo.
The reason why most of society hates conservatives and
BigWhale: Verjem da ne zarad lastnga veselja, sam je blo nažalost nujno določene programe naložt, k ne obratujejo pod milleniumi.
Dr_M:
Kaj misliš z restore?
Dr_M:
Kaj misliš z restore?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč - OS boot meni problemOddelek: Pomoč in nasveti | 928 (835) | gorenjc |
» | Longhorn - minimalne zahteve in nekaj slik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8463 (8463) | SunCell |
» | Vprašanje glede izbire WindowsowOddelek: Operacijski sistemi | 1502 (1001) | asd_guy |
» | XP vs. 2k - hitrost (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4112 (3162) | BaRtMaN |
» | Windows 2000 & Windows Millenium problemOddelek: Programska oprema | 905 (798) | Mr.B |