» »

Neznan problem pri snemanju DVDjev .. sem že obupal

Neznan problem pri snemanju DVDjev .. sem že obupal

Netrunner ::

Kot prvo sem kupil NEC ND-1300A 4x DVD+/-R, DVD+/- RW ... ni delal tako kot je treba, kot prvo sem ga upgrejdal iz 1.08 na 1.09 pa ni delal nič bolje pol pa sem ga nesel nazaj v trgovino in zamenjal z LITE-ON 8x LDW-811S DVD+/-R, DVD+/- RW !!!

In kaj sem ugotovil ... da dela enako kot oni prej .. torej sklepam da ni DVD enota kriva ampak je problem drugje ... kje ... to pa biti vprašanje za katerega prosim za pomoč.

PROBLEM: Ko snemam VIDEO DVD, mi le tega ne predvaja !! V raznih hišnih DVD playerih dela ok ... v računalniških DVD playerjih pa NE !! Če pa kdo drug posname VIDEO DVD mi ga predvaja brez problemov, isto predvaja originale brez problemov. Potem sem opazil da kakšenkrat mi javi napako ko konča snemat oz ko začne preverjat .. na medijih - mi javi error ... to nekako je moj problem !

Snemal sem na DVD Verbatin, Creation, Traxdata .... povsod enako + ali -
DVD sem vezal kot secondary master in nimam nobene druge DVD, CD enote

Podatki mojega računalnika:
CPU: AMD 2400XP
Matična: GIGABYTE K7 Triton GA-7N400-L
Ram: 512 MB DDR 400
Napajalec: 350W CHIEFTEC
mislim da to bi blo vse kar bilahko bilo pomembno

aja uporabljam WINDOWS XP in snemam z NERO 6.0 ULTRA EDITION

Jernej L ::

vsekakor še probaj drug program za snemanje, grem stavit da je to tvoj problem.

goranTNT ::

Probi se s kerim drugim programom. Sam snemam DVD VIDEO, z Copy To DVD programom in dela v navezi z Sony DVD DRU-510A odlicno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: goranTNT ()

VASkO ::

da nimas slucajno SW-IDE drivera instaliranega?

Edelweiss ::

No tud jaz uporabljam Nero 6.0 Ultra Edition (zadnji krik) in dela vse brezhibno.
Če predvidevaš pa da je program kriv potem pa ti lahko priporočam samo še Easy CD/DVD Creator Edition 6 (tud zadnja verzija,ampak bolj kičast je pa zelo dober), in pa ta zadnji med favoriti za mene,katerega pa sem jaz dobil ob DVD pečici pa je B's Record 5 GOLD Edition .
Če pa po vsem tem ne bo delovalo,pa mislim da si nekje nekaj narobe priklopil,druge varijante ni.8-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri program za kopiranje DVD v DVD?

Oddelek: Zvok in slika
116245 (2740) CaqKa
»

več mini dvd na en velik dvd

Oddelek: Pomoč in nasveti
252829 (2449) Dusan_HD

Pinnacle & A-Premiere

Oddelek: Zvok in slika
101833 (1631) Stepni Volk
»

Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
35221254 (12770) svejk
»

Lastniki NEC 2500A DVD+-RW izkušnje prosim (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
656467 (5083) pingo76

Več podobnih tem