Forum » Omrežja in internet » Suprnova
Suprnova
kalcek16 ::
Zakaj mi iz suprnove vleče samo po 6 kB/s ?
Ker enkrat mi je vleklo po 60kB/s. Imam pa ADSL-študentski, za download pa uporabljam ABC. Zanima me koliko vam downloada z študentskim paketom. Prosu bi vas če mi lahko poveste še kakšno internet stran za downloadanje, poleg suprnove.
Ker enkrat mi je vleklo po 60kB/s. Imam pa ADSL-študentski, za download pa uporabljam ABC. Zanima me koliko vam downloada z študentskim paketom. Prosu bi vas če mi lahko poveste še kakšno internet stran za downloadanje, poleg suprnove.
- zaklenilo: Tr0n ()
Zheegec ::
1. Tukaj na Slo-techu nekaterim ni všeč da se pojavljajo imena strani kot je S***N**a
2. Za počasno downloadanje ni kriva ta stran, krivo je da je malo seedov, ali pa veliko ljudi leecha in nič ne seeda (torej samo downloadajo, uploadajo pa samo po 3KB/s)
3. Se dogaja
2. Za počasno downloadanje ni kriva ta stran, krivo je da je malo seedov, ali pa veliko ljudi leecha in nič ne seeda (torej samo downloadajo, uploadajo pa samo po 3KB/s)
3. Se dogaja
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Zheegec ::
Tako se je govorilo v temi o Bittorentu.
Samo opozarjam...
Samo opozarjam...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 488274 (38410) | Rias Gremory |
» | Slab prenosOddelek: Pomoč in nasveti | 891 (765) | Timx |
» | Programi za downloadOddelek: Programska oprema | 5233 (4525) | Kebab |
» | Torrent problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1265 (1179) | nurmaln |
» | eXeem odprl vrata množicam (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 14859 (9610) | mgliha |