» »

Dlančnik..os?

Dlančnik..os?

matic ::

Kateri "dlančnik" se splača kupit po čim ugodnejši ceni?
Kater sistem? Palm, winCE,..?

Namen uporabe: beležka, zapisovanje stvari,.. mp3 in podobne fore odpadejo!
Prosim za nasvete tistih, ki imajo res kakšne izkušnje s tem!! :D

slycer ::

Če gledaš na ekonomičnost, je najboljši še vedno Palm. Sicer ima sivinski zaslo, ampak je ta zaslon narejen odlično. Ostajajo različne izvedenke Palma, tako da si lahko izbereš model, ki ti najbolj ustreza. Hkrati pa je PalmOS še bolj preprost in učinkovitejši od WinCE. Če si mislil funkcionalnost, in si se pripravljen odreči raznim okraskom in windosowsko kičastim ikonicam, potem s Palmom ne boš falil. Povzetek : kupi Palma.

ql! :) Kaj pomen exactly sivincki zaslon? Da je crno bel.. al.. ?? :D Kar mislm da me sicer sploh ne mot! Ker in kok je najcenejsi plam?

Sivinski zaslon je črnobel zaslo (no ne čisto tako, ima kar nekaj odtenkov te barve). Ampak da ne boš mislil, da je kakšen beden kalkulatorski zaslon to. Ne - Palm ima odlične sivinske zaslone. Aja najcenejši palm je 100-ka ( ne vem, kaj ima eno črko pred sabo). Drugače pa so še Visorjevi kloni, ki tudi niso slabi, vendar eni ne omogočajo razširitev operacijskega sistema. Aja 100-ka stane 36000 Sit, ampak ni ravno nevem kaj. Če te še kaj zanima, ti samo vprašaj.:)

no mislm da je tista crka spredaj "m".. se pravi m100 in pa mislim da tudi m100 ne podpira nadgradnje osa tko da khm khm.. pomoje bi se splacal kr tale visor vseeno baje ima dosti nadgradljivosti glede hw!? Kok je sploh modelov visorjev in kateri so med cenejsimi + cene?

JeDo ::

Lej tud jest ti priporočam nekj s PalmOS om če maš dnar si kupi Handspring Visor Prism, če nimaš pa Edga :P vsaj najtanši palm boš mel če ne najboljbarvit in najdražji, recmo jst mam Everexa Freestyle 4 mb in flash 8mb kartico za storage, pa mi čist udgovarja, tko da ne wem kaj si ti želiš! priporočam ti Edga!!

lp Borut
----------------------------------------------------------------------------
<br>

andro ::

Kaj pa pravite na VIZOR-a?:D
To have no errors, woud be life without meaning . No strugle no joy!

A kdo ve kdo je zastopnikza visorje pri nas? oz. kdo jih ima najceneje? Kaj je razlika med edgom in pa unim.. ta drazjim visorjem? Sej je edge od visor a ne? :8)

Malo poglej po internetu. Sicer je bil opisan v monitorju, pa se mi ne ljubi zdajle iti dol ponj. Ti bom jutri povedal|O. Aja sam si prosil za najcenejši Palm, pa sem ti dal m100 za primer. Drugače pa poglej za malo dražjim Palmi ali pa Visorjem. Imajo pa tudi nekateri Visorji pomankljivost in to je ta, da jim ne moreš upgradat OSa. OK sej veš če kej še hočeš, ti samo reči:D

sej sem vse to ze komenteru.. tut glee nadgradnje.. zdej me pa bl konkretno zanimajo visorji.. monitor mam pa tut jest.. tko ni se ti treba matrat.. tnx anyway!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dlančnik

Oddelek: Kaj kupiti
121838 (1641) iskra
»

Linux Dlančniki-Sharp Zaurus- ma kdo izkušnje ?

Oddelek: Strojna oprema
61209 (1127) Brane2
»

Nakup dlančnika

Oddelek: Kaj kupiti
111371 (1215) SkIDiver
»

Kir mobilc mate in kirga mi priporočate ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
533866 (3284) R0K
»

?? GSM virus ??

Oddelek: Loža
101114 (932) Rott-von-weiler

Več podobnih tem