» »

Kir mobilc mate in kirga mi priporočate ?

Kir mobilc mate in kirga mi priporočate ?

1
2
»

R0K ::

KONČO en :) .... aja, nidolgonazaj kar sm meu N6210 u roki in morm rečt da je po funkciji, izgledu, kakovosti in ceni to daleč najbolši telefon, samo mene na njem moti samo velikost....jst mam ful rad majhne telefone, ta pa je neki cist druzga od mojih meril, drgac je pa super....

......itaq pa, N8310 uber alles....

miranpozar ::

OK, govoril bom iz lastnih izkušenj, samo o telefonih, s katerimi sem jih imel priložnost se poigrati malo dlje in katerih lastnike poznam in mi povejo iz prve roke malo več.

N6210: mega telefon, ki je dandanes mogoče malce prevelik, nikakor pa predebel. Ni naprednih funkcij, ekran neenakomerno osvetljen.
N8210: isti kot N6210 samo v manjši embalaži.
N8310: izboljšana osvetlitev ekrana, super FM radio, dodane neke funkcije, totalno zanič in poceni plastično ohišje (velik, velik minus!)

Erik T68: neverjeten ekran! Ful lepo upravljanje z joystickom, malo morje funkcij, majhen, lahek, skratka super... če le ne bi bil po stari eriksonovi navadi tudi super pokvarljiva roba, ki ne lovi signala, prekinja, kvaliteta audio (kako se v slušalki sliši in kako te drugi slišijo) daleč za Nokio. Kolegu se je nonstop kvaril. Je prešel nazaj v Nokiin tabor.

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

DrSergioDJ ::

miranpozar: za 6k si das modre ledice vgradit v N6210 in zgleda super-duper. ni nobene neenakomerne osvetlitve :D
...

R0K ::

DrSergioDJ : mi prosim poveš kje se da to vgradit ? ker jst si bom 100% omislil kaj takega na moji novi N8310, ki pride enkrat sred Januarja....

thx!!
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
12512920 (9089) Azrael
»

Kje v trstu pocen nokia

Oddelek: Loža
121444 (1255) rap3r
»

Kako do skrite igre

Oddelek: Novice / Igre
102228 (2228) NoUse4AName
»

Nokia 7650