» »

Pomoč pri p2p jih

Pomoč pri p2p jih

brankan ::

Pozdravljeni moja težava je v tem,da vsi p2p programi delajo zelo slabo(2-8kBs overnet) ali pa sploh ne delajo.Nevem zakaj,Firewall v winsih je na off,drugih fw nimam,nastavitve sem nastavil kot so priporočali na faq(govorim za edonkey in overnet)med drugim mi donkey napiše:Warning:your 4662 port is not reachable.please review your netvork config,na njihovem testu http://www.thedonkeynetwork.com/connect... mi zmeraj napiše error/reset ip...Tudi ko zamenjam port.Na bittorretu pa je zmeraj prižgana rumena lučka,ja pa upload je slab neglede na nastavitve (0.1-1kBs).Kaj je treba kaj kje drugje naštimat.Prosim pomagajte.Imam wireless int,nimam routerja ampak nekakšno anteno ,ki je preko usbja priklopljena.:\

Phoebus ::

Če si z anteno connectan direkt na nek wlan potem ti pač provider zapira p2p porte, kar je pa za wlan tudi edino pametno, ker ima že brez p2p dovolj laga...

Torej kako si jaz lahko izboljšam povezavo oz.low ID.Sej sem vprašal njih če imajo kak vpliv na to, pa so rekli da imajo zelo propusten fw in da nebi smeli vplivat.

Phoebus ::

Če si direkt iz računalnika priklopljen na wlan preko antence in nimaš samo domačega wlan omrežja, in če nimaš na mašini firewalla, potem enostavno ne moreš nič, ker na tvoji strani ni problema.

Ne moreš pa od ISPja (I guess Volja) zahtevat, naj ti na WLAN odpre te zadeve, ker...dovolj je da probaš v ad-hoc načinu malo testirat in vidiš, da WLAN ni primeren za take zadeve ker ga preveč zafilaš.

Torej se neda nič naredit,samo mi je malo čudno ker drugače vse lepo šiba in downloada samo na p2pjin pa ne.Mogoče misliva na drugo stvar,oni so moji ponudniki.http://www.obala-alter.net

Kaj pa je ad hoc?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

tušmobiil vesolje - pokritost umts?

Oddelek: Mobilne tehnologije
102142 (1899) hojnikb
»

Hipkom.net internet povezava (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
26821442 (10550) rontajzel
»

Wireless linksys router prekinja!

Oddelek: Strojna oprema
323932 (3241) Blisk
»

UpLoad/DownLoad speed

71240 (1118) CaqKa

se hitrejsi ADSL (strani: 1 2 )