Forum » Pomoč in nasveti » Dlančnik
Dlančnik
_Xavier_ ::
mene pa zanimajo razlogi za nakup dlančnika oziroma zakaj se bi to sploh uporablam oz. zakaj ga recimo vi uporablate.
Phoebus ::
Če ne veš zakaj točno ga boš rabu ga niti ne kupit...
jaz sem ga kupu, se nekaj časa veselo igral, potem nekaj časa nisem vedu kaj z njim...na koncu pa je tako da si vsake tolk časa daš gor kakšno novo igrico ali program pa prčkaš po njemu pol se pa naveličaš...do novega programa...
jaz sem ga kupu, se nekaj časa veselo igral, potem nekaj časa nisem vedu kaj z njim...na koncu pa je tako da si vsake tolk časa daš gor kakšno novo igrico ali program pa prčkaš po njemu pol se pa naveličaš...do novega programa...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo vgrajuje nezaželeno programsko opremo kar v BIOSOddelek: Novice / Varnost | 14885 (11573) | AnotherMe |
» | Ashampoo Office 2012Oddelek: Programska oprema | 1142 (949) | opeter |
» | WD Disk Caviar Black 1TB: Problem_Mesto ni na voljo_Disk po zagonu izgine!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1223 (1103) | Brias |
» | Pogoji za Sedmico 64-bitniOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5402 (2860) | darkolord |
» | p3 1.3GHz se pregreva - se mi zdiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1052 (951) | ali3n |