Forum » Pomoč in nasveti » Problem z vrnitvijo ramov v trgovini FLOP
Problem z vrnitvijo ramov v trgovini FLOP
mihec87 ::
No kot sem za v naslovu debate napisal je prislo do problema pri zamenjavi ramov.
In sicer pred nekaj meseci sem v omenjeni firmi(FLOP) narocil rame corsair twnix pc3700 2x512.
Na te rame sem cakal nekaj tednov nakar sem jih dobil jest te rame prevzamem ker v petek nisem imel casa sem jih noter dal v soboto nakar ugotovim da to niso pravi rami ampak so to corsair pc2300 2x512 z luckami na vrhu.
V ceni med temi rami ni razlike.Jest sem te rame takoj uzel ven ter jih dal nazaj v skatlo.
V ponedeljek sem poklical v firmo in povedal kaksna je situacija trgovec je rekel da bojo narocili te rame pc3700.
In da jih bojo zamenjali.
No in po nekajmesecnem cakanju dobijo te rame jest jih poklicem in mi trgovec pove da mi jih nemorejo zamenjati ker jih pac dobavitelj noce vzeti oz zamenjati.
V trgovini takrat nisem dobro pogledal rame ce so tapravi ker sem temu podjetju zelo zaupal.
Povjte mi kaj naj naredim.
In sicer pred nekaj meseci sem v omenjeni firmi(FLOP) narocil rame corsair twnix pc3700 2x512.
Na te rame sem cakal nekaj tednov nakar sem jih dobil jest te rame prevzamem ker v petek nisem imel casa sem jih noter dal v soboto nakar ugotovim da to niso pravi rami ampak so to corsair pc2300 2x512 z luckami na vrhu.
V ceni med temi rami ni razlike.Jest sem te rame takoj uzel ven ter jih dal nazaj v skatlo.
V ponedeljek sem poklical v firmo in povedal kaksna je situacija trgovec je rekel da bojo narocili te rame pc3700.
In da jih bojo zamenjali.
No in po nekajmesecnem cakanju dobijo te rame jest jih poklicem in mi trgovec pove da mi jih nemorejo zamenjati ker jih pac dobavitelj noce vzeti oz zamenjati.
V trgovini takrat nisem dobro pogledal rame ce so tapravi ker sem temu podjetju zelo zaupal.
Povjte mi kaj naj naredim.
kuglvinkl ::
Napačna izpolnitev. Morjo ti jih zamenjat. In tebe ne briga kaj oni lahko in ne. Ker si hotel kupiti osla ne pa konja.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Vlady ::
Zagroz jim, da jih boš dal v časopis, če ne bojo zamenjali v enem tednu! Men so disk pr Mlacomu 3x menjal, in zadnjikrat so mi ga zamenjal modeli v dveh urah Ker sm tm čist penast ratu in jim pošteno zagrozu, da so začele stranke it trgovine bežat ven
Pa še nasvet: drugič vedno poglej kaj si dobil, in kaj si kupil...
Pa še nasvet: drugič vedno poglej kaj si dobil, in kaj si kupil...
Ja od zdj naprej res sj ponavdi sem vedno pogledal kaj sn dobu ampak lih zdj pa nisn ker sem na zalost temu podjetju preveč zaupal.
Nikoli ne zaupaj nikomur. Tudi najboljšemu podjetju se lahko kaj takega zgodi, da ne pogledajo kaj ti dajo.
Ponavad je dobr, če pregledaš če so gor tud tiste nalepke s črtnimi kodami. Ker pri nekaterih podjetjih imajo take kode, katere številke imajo shranjene v računalniku, kasneje pa preko njih vidijo, katere komponente imate, in koliko garancije,... itd.
tle ko jest kupujem se mi zdi da nimajo teh kod sj u bistvu je racun za to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
Jst sem kupoval pri Anni-ju in imajo te kode. Ko sem uveljavljal garancijo nisem rabil kazat nič. Un je vze otični čitalec črtnih kod prečekiral in v računalniku videl katere komponente imajo še garancijo...
Phoebus ::
Ja če si kupoval v navadni štacuni lahko rečejo da ne morjo zamenjat. Če je bila pa web/kataloška prodaja pa ti MORAJO zamenjat v vsakem primeru (do 15 dni), tudi če rečeš da si se jih naveličal, ali pa da ti zelena barva ni všeč.
Ziga Dolhar ::
Jao.
Phoebus, ni res. _Enako_ velja za "navadne trgovine". Le rok je krajši.
Phoebus, ni res. _Enako_ velja za "navadne trgovine". Le rok je krajši.
https://dolhar.si/
Ja sam če so u firmi ona zaje***al, pol morjo 100% zamenjat, če bi pa ti sam hotu zamenjat zarad tega, ker ti nebi bilo pač všeč pa oni ne menjajo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov ram in nič OC :( (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6968 (5476) | ekseR |
» | DDR ram z Samsung TCCD chipi! (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Navijanje | 35866 (20284) | Tilen |
» | RAM RAM RAM ... nujen nasvetOddelek: Kaj kupiti | 2245 (1846) | VASkO |
» | Pravi ram? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 2585 (2200) | Dead_Eye |
» | Nakup pomnilnika za 40kOddelek: Kaj kupiti | 1956 (1597) | mloncar |