Forum » Strojna oprema » Sesuvanje BIOSA
Sesuvanje BIOSA
mb ::
Imam plato MSI K7T266 Pro2. Res da je že star model, ampak jaz sem danes dobil novo. In sedaj vedno ko jo hočem nastaviti v biosu, zmrzne in le reset pomaga. Proc je Duron 1300.
Če pa ob vklopu ne grem v bios pa mi čez par sekund napiše NTLDR is missing. (na disku je na novo nameščen win XP, le da je prej deloval z drugo matično). Kako rešim problem z biosom in zakaj mi napiše NTLDR,...?
Hvala za odgovore.
Če pa ob vklopu ne grem v bios pa mi čez par sekund napiše NTLDR is missing. (na disku je na novo nameščen win XP, le da je prej deloval z drugo matično). Kako rešim problem z biosom in zakaj mi napiše NTLDR,...?
Hvala za odgovore.
Kleto ::
Za bios pa jest ne vem. Mogoče bo pol bolš k boš winse na novo nasneu.
Kleto
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kleto ()
ali3n ::
Ntldr - Reads the Boot.ini file, presents the boot menu, and loads Ntoskrnl.exe, Bootvid.dll, Hal.dll, and boot-start device drivers.
naredi reinstall sistema...
naredi reinstall sistema...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
cryptozaver ::
BIOS res nima veze z NTLDR missing. Verjetno si staro plato zamenjal z novo, brez reinstala OS-a. Nacelno to ni dobro. Torej samo reinstaliraj OS in pusti BIOS na miru.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 1213 (955) | BorutK-73 |
» | ntldr is missing - pomoč prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1041 (850) | solatko |
» | NTLDR is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 7163 (6311) | kreki |
» | [ Windows XP ] Brisanje diskaOddelek: Operacijski sistemi | 3060 (1673) | roky22 |
» | NTLDR-nisem dobil rešitveOddelek: Operacijski sistemi | 1268 (1006) | andi5 |