Forum » Šola » Projektna naloga
Projektna naloga
SonGoku ::
Dr. večer!
Ker mi spomin že peša bi Vas prosil, če mi poveste, katerega meseca je bila novička o tržnem deležu Ati in Nvidi-e. Namreč pri informatiki imam projektno nalogo Ati proti Nvidi-i in ne najdem primernega gradiva in spletnih strani, ki se ukvarjajo s primerjavami Ati in Nvidi-e.Prosil bi Vas, da mi prispevate par linkov, hvala!!!!!!!!!
lp
Ker mi spomin že peša bi Vas prosil, če mi poveste, katerega meseca je bila novička o tržnem deležu Ati in Nvidi-e. Namreč pri informatiki imam projektno nalogo Ati proti Nvidi-i in ne najdem primernega gradiva in spletnih strani, ki se ukvarjajo s primerjavami Ati in Nvidi-e.Prosil bi Vas, da mi prispevate par linkov, hvala!!!!!!!!!
lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
flipflop ::
Vnesite tukaj
Vnesite tukaj
Pa da ne najdeš strani s to tematiko pa ne verjamem. Da te ni še kaj drugega zapustilo. Na googlu maš za minuto dela.
Vnesite tukaj
Pa da ne najdeš strani s to tematiko pa ne verjamem. Da te ni še kaj drugega zapustilo. Na googlu maš za minuto dela.
Zheegec ::
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
sidd ::
za foro še poglej na kaki online časopis(večer, al pa kaj takega)
drugače pa idi sem, pa malo poglej, al pa priji k meni da neoš impulzov kuro
ajd
drugače pa idi sem, pa malo poglej, al pa priji k meni da neoš impulzov kuro
ajd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SiOL kršil pravila MOK-aOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 2424 (2424) | BBB |
» | Word XP in ponesrečeno shranjevanje. Kako do prejšnjega fajla?Oddelek: Programska oprema | 1038 (959) | bastadu |
» | Strežniki z Linuxom so večkrat podlegli napadomOddelek: Novice / Varnost | 2728 (2728) | MrStein |
» | Bo X-box 2 tekel na 65 nanometrih?Oddelek: Novice / Procesorji | 2342 (2342) | ripmork |
» | RSS na Slo-Techu ne dela!!!!!!Oddelek: Slo-Tech | 1098 (961) | Yeznick |