Forum » Pomoč in nasveti » GTS 2 Pro in ventilator ?
GTS 2 Pro in ventilator ?
Nocko ::
Ciao!
Hmm, sedaj po vec kot 2 letnem delovanju te uspešne grafike, so se pričele čudne zadeve.
Danes zjutraj vlkjučim mašinko in glej ga zlomna, nekaj mi v ohišju piska, kot da imam reaktivca not, odstranim ohišje in začnem inspecirat, na kar ugotovim, da je glavni krivec grafika.
Sprva sem misli, da je zaradi praha kaj zaštekalo in sem z čopičem vse lepo ščistil, pa še naprej cvili!
Sedaj me zanima, če bi lahko kje kupil nov ventilator, ne rabi bit od Herculesa, le da paše na hladilnik na procesourj, saj ne bi rad jemal tega dol!
Sem že nekaj gledal Cyber Orb, samo ne vem če bi ga lahko kar tako pritrdil!
Prosil bi vas za pomoč!
Hvala že v naprej!
@ Nocko
Hmm, sedaj po vec kot 2 letnem delovanju te uspešne grafike, so se pričele čudne zadeve.
Danes zjutraj vlkjučim mašinko in glej ga zlomna, nekaj mi v ohišju piska, kot da imam reaktivca not, odstranim ohišje in začnem inspecirat, na kar ugotovim, da je glavni krivec grafika.
Sprva sem misli, da je zaradi praha kaj zaštekalo in sem z čopičem vse lepo ščistil, pa še naprej cvili!
Sedaj me zanima, če bi lahko kje kupil nov ventilator, ne rabi bit od Herculesa, le da paše na hladilnik na procesourj, saj ne bi rad jemal tega dol!
Sem že nekaj gledal Cyber Orb, samo ne vem če bi ga lahko kar tako pritrdil!
Prosil bi vas za pomoč!
Hvala že v naprej!
@ Nocko
Vesoljc ::
> Sedaj me zanima, če bi lahko kje kupil nov ventilator...
mislm, kake nore ideje maš ti
te zanima če lahko, ali kje?
imho lahko
kje? imho iščeš en 40x40 vent... povej še od kod si...
mislm, kake nore ideje maš ti
te zanima če lahko, ali kje?
imho lahko
kje? imho iščeš en 40x40 vent... povej še od kod si...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Nocko ::
Ciao Vesoljc!
Hmm, mogoče si malo narobe razumel moje vprašanje, sam vem da se da to kupit, samo pa nisem ziher če bom dobil takega "malega" in take obliek, da ne bom rabil odstranjevati hladilnega rebra pod procesorjem!
Mislim, pa da takega, ki bi pasal na ta hladilana rebra ne bom nikjer dobil, tako da že razmišljam, da bom odstranil hladilana rebra in dal nov ventilator gor brez teh reber!
Drugače pa sem z MB!
Lp!
Hmm, mogoče si malo narobe razumel moje vprašanje, sam vem da se da to kupit, samo pa nisem ziher če bom dobil takega "malega" in take obliek, da ne bom rabil odstranjevati hladilnega rebra pod procesorjem!
Mislim, pa da takega, ki bi pasal na ta hladilana rebra ne bom nikjer dobil, tako da že razmišljam, da bom odstranil hladilana rebra in dal nov ventilator gor brez teh reber!
Drugače pa sem z MB!
Lp!
Vesoljc ::
v vsaki štacuni z elektro materialom lahko dobiš "skoraj" primeren vent...
če bo pasal? nisem še naletel na stvar, ki je super glue, ne bi prepričal da lahko paše
štajerske pa ne poznam, pa ne vem kje so take štacune...
lahko se pa tudi lotiš celotne zamenjave... kartico (v antistatični vrečki) butneš v zmrzovalnik za par minut, potem pa preprosto povedano odtrgaš cooler dol... na lastno odgovornost seveda
če je pa cooler "pršraufan" gor pa tolko bolje...
če bo pasal? nisem še naletel na stvar, ki je super glue, ne bi prepričal da lahko paše
štajerske pa ne poznam, pa ne vem kje so take štacune...
lahko se pa tudi lotiš celotne zamenjave... kartico (v antistatični vrečki) butneš v zmrzovalnik za par minut, potem pa preprosto povedano odtrgaš cooler dol... na lastno odgovornost seveda
če je pa cooler "pršraufan" gor pa tolko bolje...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup PC - pomoč pri sestavi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 16365 (10343) | Jerry000 |
» | Nasvet za hlajenje in utišanje PCja... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 32017 (30062) | kuglvinkl |
» | Northbridge vent ropota, kaj zdaj?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2294 (1660) | XS!D3 |
» | Kako bi vi utisali tole masinoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2215 (1946) | EjTi |
» | Ali je ventilator z 2500 obrati dovolj za xp 2000+Oddelek: Kaj kupiti | 1541 (1055) | FANATIK |