Forum » Omrežja in internet » prevzem certifikatov--NLB ne dela
prevzem certifikatov--NLB ne dela
BohVar ::
ŠTALA NA NLB-ju oz. na ACNLB
-strani za prevzem Klikovih osebnih certifikatov ne delajo, skos javlja napako:
Opozorilo: Dolžina ključa 2048 bitov v Kliku NLB še ni podprta. Prosimo izberite nižjo vrednost.
jaoooooooo baje majo štalo totalno, še 2....3 dni pa bo spet v medijih, pol se bojo pa spet delal k da nč ni!!!! A ma kdo kakšno rešitev??????
-strani za prevzem Klikovih osebnih certifikatov ne delajo, skos javlja napako:
Opozorilo: Dolžina ključa 2048 bitov v Kliku NLB še ni podprta. Prosimo izberite nižjo vrednost.
jaoooooooo baje majo štalo totalno, še 2....3 dni pa bo spet v medijih, pol se bojo pa spet delal k da nč ni!!!! A ma kdo kakšno rešitev??????
[SkA] ::
Sem tudi sam to opazil včeraj, ko sem kolegici pomagal pri prevzemu certifikata. Probal na dveh računalnikih neuspešno - sem že mislil da je na moji strani kaj narobe.
Bakunin ::
a se po lanske poletnem fiasku v NLB niste nic naucili ?
Ste se vedno pri teh nesposobnezih ?
Ste se vedno pri teh nesposobnezih ?
[SkA] ::
Problemi, ki so nastopili niso bili tako veliki da bi se mi splačalo ukvarjati s problemi menjave OR.
Poleg tega imam od doma do centra najmanj 3 NLB poslovalnice (do prve imam 10 minut peš, pa tudi parkirišče brez večjih težav dobiš).
Skratka... ne pretehta menjave. Na žalost.
Poleg tega imam od doma do centra najmanj 3 NLB poslovalnice (do prve imam 10 minut peš, pa tudi parkirišče brez večjih težav dobiš).
Skratka... ne pretehta menjave. Na žalost.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NLB Klik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24185 (3016) | Tomas 33 |
» | NLB paketi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 48936 (24546) | harvey |
» | NLB klik (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 20900 (15452) | fosil |
» | Banke odlozile odplacevanje dolgov Bavcarju (Istrabenz) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7324 (5016) | mtosev |
» | Prevzem certifikata NLBOddelek: Programska oprema | 1294 (1071) | dizel |